Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdem egyre kevésbé szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem egyre kevésbé szeretni a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Menthetô még a dolog?

3 éve vagyunk házasok. Kapcsolatunk elején én nagyon félénk és visszahúzódó voltam (új helyre költöztem, nem ismertem senki) amikor jött a párom és felkarolt. Segített munkát találni, mutatott sok új, szép helyet, kedves volt. Egybôl bereszerettem mert egy ennyire önzetlen és kedves férfit még soha nem láttam. Hozzám képest neki sok önbizalma volt, bátornak tûnt. Pár év kellett nekem, hogy felépítsem a saját önbizalmamat egy olyan szintre, ami már egészségesnek mondható. De közben a párom nem fejlôdött.

Mondok példákat:

1. A házunk tulajának több háza is van és sokszor bekavar azzal, hogy ki fizetett. Mi kifizettük a következô hétre valót, de a tulaj állította, hogy nem. Párom ahelyett, hogy szólt volna a tulajnak, hogy nézze meg jobban a számláját, el akarta utalni még egyszer az összeget, hogy "ne legyen vita".

2. Nemrég repülôvel mentem meglátogatni a családomat. Sajnos párom nem tudott jönni. Folyamatosan írta, hogy hiányzok, aztán mikor 2 hét után a reptérre kijött elém, akkor én a nyakába borultam és meg akartam csókolni. Erre jött az, hogy "ne itt". Ne is a taxiban, majd ha hazaértünk. Mert mit gondolnak mások?

3. A bátyja kért pénzt tôle. De mivel nekünk sincs, így párom kölcsönt vett fel, hogy a bátyjának adja. Aztán miután megint kért a bátyja, így párom mondta, hogy honnan van a pént, le lett cseszve, hogy ennyire nem volt szüksége a pénzre.

4. Mivel én tanulok és csak részmunkaidôben dolgozom, így az én fizetésem nem sok. Ahhoz, hogy a havi törlesztést fizetni tudjuk így páromnak plusz órákat kellett vállalnia. Emiatt nincs ideje, fáradt, nyûgös és sokszor goromba.

Én rájöttem, hogy egyre kevésbé szeretem és tisztelem ôt.

25l & 33f

2017. ápr. 20. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tehat hozzamentel valakihez, akinek halovany ismereteid voltak a kulturajarol, vallasarol, es az ehhez kotodo reakcioirol, es most csodalkozol, hogy nem erted a modorat es meg sem tudjatok beszelni rendesen?
2017. ápr. 20. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Sok az a napi 10 óra, nagyon sok...ráadásul a kollégák is undokok.

Ezeken kellene változtatni. De, gondolom nem mer munkahelyet váltani, mert akkor miből éltek meg, fizetitek a tanulmányaidat... Segíts vhogy neki, mert így biztos, hogy a teher összeroppant benneteket és a házasságotokat.

2017. ápr. 20. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg sok ez így neki :S

Én reggel 4 után kelek, hogy beérjek 5-re a munkahelyemre. 8:30-ig ott vagyok minden reggel. Heti 3 nap van suli 9-tol 6-ig. Rengeteg beadandó feladatot kapunk. így én kicsit rugalmasabban tudom beosztani az időmet, de plusz munka már nem férne bele. Volt némi félretett pénzünk, de azt párom már elküldte a bátyjának, mert neki kellett a segítség. Így mikor költöznünk kellett, csak úgy tudtunk, hogy hitelt vettünk fel. Aztán most a második hitelt is felvette, azért, hogy tudjon megint a bátyjának segíteni. A sulit magamnak fizetem, ez az év még nem kerül olyan sokba.

Sajnos nem tudom, hogyan tudnék neki segíteni.

2017. ápr. 20. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom. 😩

A pénz... Pedig muszáj változtatni. Másik állás neki, vagy vhogy plusz bevételhez jutni, h ne kelljen 10 óráznia. Du-án esetleg bébiszitterkedés, vagy web áruház, vagy vmi.

2017. ápr. 20. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Először is, már a kérdés alatti elírásból levágtam, hogy külföldön vagy, meg azt is, hogy a párod nem magyar.

Két dolog szúrt még szemet:

1. Egy csomó dolog, amit negatívumként soroltál fel itt, nem konkrétan rossz tulajdonság. A párod inkább eszméletlenül jólelkű és szeret adni, bárkinek( pl a testvére, a munkatársai,), hogy megoszt velük dolgokat, amilye van. - Még akkor is, ha neki sincs. Ez nagylelkűség, és roha*dt ritka dolog. Bizonyos szempontból nem jó, de csak mert így könnyen kihasználhatják, ugyanakkor egyszerre csodálatra és tiszteletre méltó (!).

2. Idővel minden kapcsolatban kevesebb a program, és a túlórákkal együtt elhiszem, hogy fáradt és nincs kedve utána is aktívan tevékenykedni. Gondolom ez csak ideiglenes állapot, hogy visszafizesse a kölcsönt.

Szerintem próbáld meg újra meglátni benne a jót. Valamiért elégre csak hozzámentél, akkor is tisztában voltál vele, hogy más kultúrája van, mint amit te megszoktál.

Persze akkor sincs vége a világnak, ha váltok a végén ( mondjuk a házasságot sem értem eleve).

Ezt neked kell eldöntened, mit szeretnél: dolgozni rajta vagy hagyni.

2017. ápr. 20. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nyilván neki is tele lehet az a bizonyos egy idő után, mert neked se könnyű, de azért a párodra pl. amikor bunkók a kollégái igazán ráférne egy kis vigasztalás és megértés.
2017. ápr. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!