Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta pióca vagyok, és már idegesíti kezd kevésbé szeretni, de nem hagyna el. Tényleg van esély, hogy kijavítsam?
Azt gondolom, hogy rettentő szerencsés vagy, amiért őszinte hozzád, és konkrétan elmondja, hogy mit szeretne. Hidd el, sok férfi a fél kezét odaadná már ezért is. :)
Tedd azt, amit kér: pl. ne karolgasd, mikor ő a konyhában forgolódik, azt én is nagyon tudom utálni, meg balesetveszélyes is.
Sokkal hasznosabb lenne, ha lefoglalod magad, amíg neki is dolga van, ha nincs mit csinálnod, ülj le a lányokkal társasozni. Ők is nagyon hálásak lesznek érte, és ha kellő törődést kapnak kettőtöktől, több levegőhöz jut a párod is.
A lányokkal is meg lehet beszélni, hogy most fél órára kettesben szeretnétek lenni, menjenek a szobájukba kicsit.
Az meg külön jutalom az élettől, ha néha-néha elmennek láthatásra, és akkor nem féltékenykedni kell, hanem kihasználni, hogy csak kettesben vagytok. Pl. ha előre tudod, mikor lesz legközelebb, előre lehet úgy vásárolni, főzni, hogy ne ezzel menjen el az idő, és össze tudjatok bújni egy film előtt, borozgassatok, vagy el tudjatok menni kettesben beülni egy kávéra.
Nagymama nincs? Esetleg a te szüleid? Hogy állnak az "unokákhoz"? Egy-egy szombat délután ők is vigyázhatnak rájuk, és csinálhattok "felnőtt" programokat.
Az se rossz, ha négyesben vagytok: családi mozi, élményfürdő, stb. Bőven lehet közben az asszonyt ölelgetni, meg fogni a kezét, és kicsit ki is kapcsolódtok.
Két gyerek mellett kell takarítani, meg főzni, de gondolom neked is... ellenkező esetben ne is csodáld, ha esténként a párodnak nincs annyi kedve a szexhez, mint neked, és ő inkább már aludna.
Tudod, sokkal könnyebb úgy vadmacskának lenni este, ha te megeteted a lányokat, amíg ő vesz egy illatos, lazító fürdőt, és mire kijön, a gyerekek már ágyban vannak. :D
Rajtad kívül valószínű, csak éretlen fickók vannak körülötte.
Nyugi, ez az állapot addig fog tartani, amíg nem találkozik egy valódi férfival, aki majd leveszi a lábáról.
Utána úgy fog téged lapátra tenni, mint a huzat. Addig is elvisel téged.
Úgy sejtem, itt más okok is vannak.
1 éve vagytok együtt, nagyjából most van az az időszak, amikor a "rózsaszín köd" már felszállt. Ilyenkor jönnek elő azok a dolgok, amiket a kezdeti időszakban mindkét fél figyelmen kívül hagyott, és kb ebben az időszakban dől el, hogy ebből egy tartós kapcsolat lesz-e.
Az, hogy "ő nem szeret annyira", az mindenképp egy nagyon negatív jel. Lehet, hogy neked ő "az igazi", de szemmel láthatóan te neki nem vagy az.
Az pedig, hogy "rajta lógsz", nem ok arra, hogy kevésbé szeressen, mint addig. Egyszerűen kezd elmúlni, csak ugye valamire ezt rá kell fogni.
Az ellenőrzés meg nem feltétlenül a hű, de nagy szerelem jele, sokkal inkább a bizalmatlanságé.
Egyébként: mégis, mennyit "lógsz rajta"? Mert ha mondjuk tényleg arról van szó, hogy még egy kávét sem tud megcsinálni, mert te akkor is öleled, amikor a cukrot kanalazná belé, vagy vécére sem tud menni, mert úgy kell téged lehámoznia magáról a vécéajtóban, na, az tényleg zavaró. De ha arról van szó, hogy te egyszerűen csak egy szerelmes pasi vagy, aki szereti dédelgetni a barátnőjét, mint minden ép szerelmes ember, akinek nem csak azért kell barátnő, mert megunta a jobb kezét, akkor viszont aggasztó, ha ezen a véleményen van.
Meg én úgy látom, hogy ő már előre "levédte" magát arra az esetre, ha ennek vége lenne. Már jó előre bejelentette, hogy ki fog szeretni belőled. Gondolkozz egy kicsit! Aki szerelmes beléd, az mond ilyet?
Egy biztos: ez az eljegyzés meg az esküvő így még rendkívül korai, és felelőtlen dolog.
Sejtésem szerint pont azért van veled, mert van két gyerek. Nem te kellesz neki, csak egy apa, aki segít őket felnevelni.
Jó ez így neked?
Nem kell azt az eljegyzést ennyire elkapkodni.
"Főzni, mosni, takarítani kell emellett hogy kevés az időnk egymásra én ebben vezetem le, hogy valóban rajta csüngök, és taperolom sokszor meg csókolgatom mikor itthon tenné a dolgát.'
Aha. Szóval ő munka után még otthon is kidolgozza a belét, te pedig röhögve nézed, ahogy hajt, majd odamész megcsókolgatni. Mert neked ez a szeretet. És csodálod, hogy ideges?! SEGÍTS NEKI, TE KRETÉN, aztán kipihenve mindjárt több kedve lesz enyelegni!
Az összeköltözés lehetett a hiba!
Ő akart egy társat magának, de most hogy vagy, lehet hogy sok vagy neki! Kellettél, hogy ne legyen egyedül.
A gyerekekkel sok baj van!
Próbálj meg többet segíteni neki, hátha több időtök lesz csecserészésre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!