Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Mi a véleményetek? A pasik tényleg ennyire hülyék?

Figyelt kérdés

a barátom az exével nagyon jóban van..sokszor volt h a csaj hívta mikor együtt voltunk vagy nem vette fel vagy annyit mondott h most nem alkalmas majd visszahívlak..ha kimentem a szobából az volt az első h visszahívta...

volt olyan h nála voltam,elment h neki dolga van az egyetemen,de visszafelé találkozott a csajjal..és nem mondta meg...csak este mikor 1 msn beszélgetés miatt lebukott....aztán kiderült h együtt voltak koncerten..engem nem hívott mert h szerinte én nem szeretem azt a bandát,de ez nem iagz...

elmondtam neki h engem zavar,de ő ezt nem tudja fel fogni...

2010. máj. 14. 08:44
 1/9 A kérdező kommentje:

jah és volt olyan h lebukott h írt neki 1 mélt amiben az volt h mennyire jól néz ki meg csinos...

a csajnka van pasija akkor miért az én barátomat hívja minden hülyeség miatt??

2010. máj. 14. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
ez miatt nem a pasik a hülyék! Csak a te pasid. Szerinted hűséges?:) Eddig 4ből 3barátnőmet csaltam folyamatosan és elég ismerősek ezek a dolgok. Nem a pasik a hülyék, hanem te, hogy ekkora balek vagy!!!
2010. máj. 14. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
ennyiszer hogy bukik le? nyomozol utánna? belemászol az emailjeibe,telefonjába? gerinced van-e ?
2010. máj. 14. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Igen a pasik a hülyék és nem TE !! :D
2010. máj. 14. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű jelek ezek, amiket felsoroltál.

Bizony még érdekli a volt barátnője és nem hiszem, hogy komolyan gondolja veled ezt a kapcsolatot.

Nem értettem pontosan, de ha a pasid írta azt a volt csajjának, hogy csinos, meg hasonlók, akkor tedd lapátra.

Keress egy olyan fiút, aki egyszerre csak egy lányra koncentrál (és az te vagy).

2010. máj. 14. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék meg benne
2010. máj. 14. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
nem minden pasi hülye, csak a pasik nagy része, sajnos. nem érti meg, mert akar töle valamit. vagyis akarnak egymástól valamit. mert ha nem igy lenne akkor nem titkolná el a talijukat és ha találkoznának akkor te is ott lehetnél. ez az én véleményem. volt nekem is ilyen pasim. ismerem a dolgokat. ö is kapott folyton smseket az ex csajaitol, és közben bennem nem bizott meg. folyton átböngészte a telom, hogy ki hivott,kit hivtam, ki meg mit irt. meg én mit irtam vissza. ilyesmi. es ha a pasid nem akar az ex-ével beszélgetni amikor te ott vagyok, akkor ezek szerint titkolóznak, s olyan dolgot tesznek amit nem illik egy kapcsolatban, ami veled szemben nem igazságos. szerintem megcsal. a helyedben szakitanék vele. vagy tedd te is ezt amit ö, s meglátod meddig birja.
2010. máj. 14. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló egy gerinctelen csaló, de igaza van:D

Képes vagy hagyni magad?? Én már a telefonosnál ultimátumot adtam volna, a koncertes dolog után meg repült volna, ha valami csoda folytán mégse, akkor az emailnél 120%...

2010. máj. 14. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet h az exe még mindig érez valamit iránta:S és lehet h a barátod kicsit vak és nem veszi észre. de lehet h még mind a ketten vonzódnak egymáshoz. ha hosszú ideig volta együtt nem biztos h el tudták felejteni egymást eléggé. mindenesetre látom h ez téged zavar(és meg is tudom érteni h mért). szerintem szólj a barátodnak h ez téged bánt és beszéld meg vele!
2010. máj. 15. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!