Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi vagyunk hülyék vagy a...

Mi vagyunk hülyék vagy a barátnőm nem "normális"?

Figyelt kérdés

Az a baja hogy nevetünk, jól érezzük magunkat. Mert Ő jó ha 2 hétbe egyszer nevet valamin. És akkor mi már tiszta h*lyék vagyunk a szemébe, ha mi valamin ami számunkra vicces, merünk nevetni.

Mondtam neki hogy a fiúk is azt szeretik ha egy lány vicces, és nem azt amikor csak ül aztán, megjegyzi neki pl: a kávézóba, hogy a másik asztalnál az a Pár nem is normális hogy nevet.

szerintetek fiúk- lányok? Jó ha egy lány humoros?

2011. márc. 13. 11:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ti sem vagytok hülyék, de a barátnőd sem. Lehet, hogy valami lelki oka van, hogy Ő nem tud nevetni. Bár, lehet, hogy nincs igazam, csak tippelek.
2011. márc. 13. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:

huh..

ebben úgymond "középen" kell lenni.

az se jó, ha egy besavanyodott kislány ül, mint, aki karót nyelt és nincs semmi humora.

aztán meg vannak ezek a plázacicák, akik mindenen nem nevetnek, hanem röhögnek. ha már valaki nem olyan ruhába van, ami megy a szeme színéhez, akk körbeállják és kiröhögik.

szóval csak ízlésesen lehet viccelődni és igen mi fiúk szeretjük, ha egy lány humoros.

2011. márc. 13. 11:19
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem hasonlítunk a plázacicákhoz. Mi sem mindenen röhögünk, de ami vicces egy bizonyos fokon, azon lehet. Meg ha neki lelki gondja lenne esetleg akkor sem kell minket azért le h*lyézni, mert mi jól érezzük magunkat. És nem azon nevetünk hogy a másik hogy nézz ki. Hanem ami nekünk vicces. Magunk között.
2011. márc. 13. 11:22
 4/15 A kérdező kommentje:
első: És nem hiszem hogy lelki oka van, mert ahogy mi látjuk kívül állók szeretik őt. Meg minekünk is vannak gondjaink. Nálunk is veszekednek az Ősök , de az még nem a világ vége.Úgy is kibékülnek majd.
2011. márc. 13. 11:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Mi a bnőmmel tudunk tök komolyak lenni, de 99%ban annyira hülyék vagyunk. Hát azt tudom,hogy a mi barátságunk szétválaszthatatlan :) . annyi vicces dolog történt velünk,akár kiskönyvbe illenének. :DDDDDDDDDDD

most is nagyon röhögök :$$

evvel semmi baj nincs,nem vagytok (unk) hülyék,csak (szerintem) élvezzük az életet... :)))))

2011. márc. 13. 11:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Így van, élvezzük az életet. Őrülök hogy nem csak mi élvezzük. Velünk is nagyon sok vicces dolog történt. És mi is szétválaszthatatlanok vagyunk a barátnőmmel. 2 éve vagyunk barátnők de azóta már 10 milliárd dolog történt. Amire mindig lehet emlékezni.
2011. márc. 13. 11:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,gyerekes vagy! Lehet,hogy én sem nevetnék,ha ennyire hangsúlyoznád,mintha kötelező lenne ...
2011. márc. 13. 16:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem hangsúlyoztam, de gondolom te alapból olyan vagy mint az említett barátnőm. Azért nem nevetnél. Azzal sincs semmi baj, de alapjába véve ez a barátnőm is folyamatosan kötöszködik ha neki nem az a véleménye mint a másiknak.

Mellesleg persze hogy gyerekes vagyok , mivel gyerek vagyok :D Ennyi.

2011. márc. 13. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
a barátnő depressziós.
2011. márc. 15. 21:43
 10/15 anonim ***** válasza:
a barátnőd érett,komolyabb és más dolgok viccesek neki. ezzel nincs semmi baj, csak nem egymás társaságához illetek.
2011. márc. 16. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!