Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Olyan kilátástalan az egész.
Kedves 30-as
Dettó nálunk is ez van mindig. Amúgy is elég nyugodt természetű és birka türelmű vagyok, szólva soha nem erősebb hangnemben szoktam beszélni vele és ő mégis mindig kiakad, szintén, hogy nem basztassam.....aztán eltelik 1-2 nap lenyugszik, jön és olyan mintha nem történt volna semmi.
Megint én. Igen, simán hagyott elmenni, mert egyszer választás elé állítottam, hogy vagy összeköltözünk vagy vége, mert elegem van az időhúzásból. Egyértelműen látható volt, hogy mennyit ér neki az egész.
Azt javaslom, próbáld meg, nem veszthetsz semmit. Hiszen ha emiatt vége, akkor annyit ért az egész.
Persze én könnyen beszélek, mert már túl vagyok rajta, de szakítás után nagyon nehéz volt hetekig.
Az még hozzátartozik a történethez, hogy miután mi szétmentünk, rá egy évre összeköltözött egy másik nővel és azóta már jegyesek. Ha valaki igazán szeret, nem gondolkodik.
"kiakadt,hogy fejezzem már be és miért kell ezt felhoznom és beszélni erről?! "
1. egy PÁR kapcsolatban bármilyen kérdést fel lehet hozni.
2. Főleg a leglényegesebbet, hogy miféle jövőt gondol a kettőtöknek.
Ha nehéz is most, hidd el, hogy jobb, hogy most esel túl a szakításon (ami hát elégé valószínű), minta 3-5-10 év múlva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!