Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Olyan kilátásta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Olyan kilátástalan az egész.

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt,de együtt nem élünk! Egyszerűen nem akar még,pedig 30 felettiek vagyunk. Már kezdek teljesen lemondani erről az egészről. Minden nap találkozunk,de csak heti pár napot alszik nálam. Lakása is van mindkettőnknek,tehát azzal nem lenne gond,hogy hol éljünk. Mindig nyugtat,hogy picit még legyek türelmes,de meddig?? Már beszélni sincs kedvem vele az összeköltözésről,mert mindig ugyanazokat a köröket futjuk.
2017. ápr. 19. 09:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Picit hasonló a helyzet nálunk is, annyival "jobb", hogy mi 10 hónapja vagyunk még együtt.

Ő gyakorlatilag távkapcsolatból költöztette magához a volt barátnőjét, és mivel heti 1 alkalommal könnyű az ember szép oldalát mutatni, jött a feketeleves, 4 hónappal később már nem is voltak együtt.

Ezért most eléggé ódzkodik a témától.

Én is szeretném őszintén szólva az összeköltözést, de nem erőltetem, mert mondta, hogy neki minimum 1 év kell, hogy kiismerje a másikat, addig szó sem lehet róla és hogy legyek türelemmel.

Kérdés, hogy te szereted őt annyira, hogy várni tudj még? Ha úgy érzed viszont, hogy eltrt ez benned valamit, akkor ideje továbblépned. :/

2017. ápr. 20. 09:13
 22/35 anonim ***** válasza:

#21, tanulságos történet... de hogy jön ez ide?

Az első mondat az, hogy 4 éve vannak együtt...

2017. ápr. 20. 09:45
 23/35 A kérdező kommentje:
Fenyegetni nem szeretném,hogy elhagylak,ha nem költözöl össze velem,mert semmi értelme,persze így sem. Folyamatosan bizonytalanságban érzem magam,mert szakítani kellene,de az se megy..Próbáltam már,de gyenge voltam hozzá. Tudom ezt nekem kell megoldanom,de a tanácsotok nagyon kell,mert talán ad valami kis kis löketet.
2017. ápr. 20. 14:35
 24/35 anonim ***** válasza:
73%
Pontosan ez a célja, hogy bizonytalanságban tartson. Amíg hintáztatni tud téged, addig biztos lehet benne, hogy nem hagyod el egy normális, gerinces férfiért.
2017. ápr. 20. 14:54
 25/35 A kérdező kommentje:
Az előbb felhoztam neki ismét.hogy beszéljünk már arról,hogy mégis mi lesz velünk,mert mennek az évek és nem történik előrelépés,amitől már teljesen kivagyok...kiakadt,hogy fejezzem már be és miért kell ezt felhoznom és beszélni erről?! Mondtam ezt így nem birom már,erre elviharzott.
2017. ápr. 20. 17:44
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szóval hisztizik, durcizik? Ettől a kisfiútól ne akarj a továbbiakban semmit. tudom,hogy szereted, de magadat jobban szeresd most az egyszer. Legyen méltóságod és önbecsülésed, állj fel ebből a méltatlan kapcsolatból.
2017. ápr. 20. 17:51
 27/35 A kérdező kommentje:
Igen, behisztizett. :( Annyiszor próbáltam beszélni vele erről és mindig ez van sajnos.
2017. ápr. 20. 18:13
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért vársz a csodára, hiszen látod, mi a hozzáállása a témához.. Hisztizzen csak, de aztán vissza se jöjjön többet, jobb lesz neked nélküle.
2017. ápr. 20. 18:20
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bedurcázás elég egyértelmű, hogy a szőnyeg alá söprése a problémáknak, amelyek úy is megint kibuknak...

Talán az, hogy látod, hogyan áll hozzá, megadja neked a löketet, hogy nincs értelme, egyszerűen nem akarja.

2017. ápr. 20. 18:31
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok ismét. Az enyém is mindig ezt csinálta, csak megemlítettem normálisan, hogy jó lenne előrelépnünk és már üvöltött is, hogy ne baszogassam, mert amúgy is szar napja volt ... addig persze semmi baja nem volt. Csak időhúzás, hidd el! És pontosan azért hisztizik, mert látja rajtad, hogy nem hagyod annyiban, féltve érzi a pozícióját. Azt a kényelmet, amit eddig biztosítottál neki azzal, hogy nem nyaggattad.
2017. ápr. 20. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!