Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Olyan kilátásta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Olyan kilátástalan az egész.

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve vagyunk együtt,de együtt nem élünk! Egyszerűen nem akar még,pedig 30 felettiek vagyunk. Már kezdek teljesen lemondani erről az egészről. Minden nap találkozunk,de csak heti pár napot alszik nálam. Lakása is van mindkettőnknek,tehát azzal nem lenne gond,hogy hol éljünk. Mindig nyugtat,hogy picit még legyek türelmes,de meddig?? Már beszélni sincs kedvem vele az összeköltözésről,mert mindig ugyanazokat a köröket futjuk.
2017. ápr. 19. 09:14
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Természetesen már leültünk többször és elfogadható érvet mondani nem tud. 1 nővel élt együtt eddig,ami azt mondta borzalmasan rossz volt-tehát negatív tapasztalat az van. A szabadságát és az alkalmazkodás nélküli életét biztosan félti. Ez okból mondtam neki,hogy akkor annyira mégsem szeret,hiszen ezzel nem foglalkozna,de szerinte nincs összefüggés a szerelem és az együttélés között. Vagyis nem szeret kevésbe azért,mert nem élünk együtt. Együtt fogunk majd...picit legyek türelemmel-ez a válasz.
2017. ápr. 19. 13:00
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Aztán a házasságra is vársz 10 évet, majd a gyerekre is 10-t. Bocs akkorra már 50+ leszel.

Ez egy nagy gyerek, mindig félni fog valamitől. Ráadásul, minél idősebb, annál több rigolyája alakul ki. Nehezebben alkalmazkodik egy lakótárshoz.

2017. ápr. 19. 13:07
 13/35 anonim ***** válasza:

Minek akarsz vele összeköltözni?

Pláne ha ilyen jó anyagi helyzetben vagytok, hogy mindkettőtöknek van saját lakás, legalább nem mentek egymás agyára..

2017. ápr. 19. 13:47
 14/35 A kérdező kommentje:
Mi köze van az anyagiaknak az együttéléshez? Azért szeretnék vele élni,mert szeretem,szeretnék tőle gyereket és örülnék,ha minden este mellettem feküdne és ébredne. El tudom magamat tartani és ezután is képes lennék rá, így számomra ez a két dolog teljesen független egymástól.
2017. ápr. 19. 14:09
 15/35 anonim ***** válasza:
63%

En ingatlanos vagyok. Sok szaz ezret tudok csinalni havonta a lakasbol,ha osszekoltoztok egybe es a belvarosban van az ures lakas.

Ha ez se hatja meg,ideje kirugnod.

N

2017. ápr. 19. 14:29
 16/35 anonim ***** válasza:

"El tudom magamat tartani és ezután is képes lennék rá, így számomra ez a két dolog teljesen független egymástól"

Hát épp ezért nem értem, hogy minek akarnátok együttélni.. szerintem minden kapcsolatot az együttélés öl meg, mert a két ember teljesen egymás agyára megy.

2017. ápr. 19. 14:38
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem adnám ki a lakásomat, inkább állna üresen. Ha egymás agyára megyünk,akkor az kiderül és valószínűleg nem passzolunk össze és nem megy az alkalmazkodás. Lehet ő is így gondolkodik,mint te :) Én viszont nem így és vágyom egy együttélésre.
2017. ápr. 19. 14:44
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó az neki, heti párszor kap ingyenpncit, amúgy meg szabad, mint a madár. Megfogta veled az isten lábát, hülye lenne elengedni, inkább hiteget a végtelenségig. Egy ilyen kapcsolat a legtöbb férfi álma. A múltbeli rossz tapasztalatához neked semmi közöd, ezzel csak takarózik. Te át vagy verve, de keményen.
2017. ápr. 19. 18:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mindenre lenne magyaràzata !Ennek se eleje se vêge !Eleve én 4év az sok én nem vàrnék annyit egy pasira sem !Az idő telik !
2017. ápr. 19. 21:35
 20/35 anonim ***** válasza:
Eleve a 4év az sok*
2017. ápr. 19. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!