Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszédstílusokat és köszönéseket írnátok nekem? (bővebben)
Mekkora hülye pi.csa vagy!
Komolyan, a tizenhárom évesek csinálnak ilyet... Remélem a barátod rájön, és elküld a francba.
Hát a legidegesítőbb csajos köszönönés, a: Szia mizu?
Mi a f@sz lenne!?
Na jó, csajosakat nem nagyon vágom, mert nem vagyok az, fiús meg gondolom nem nagyon kéne, mert a barátod nem csókkal gyógyítja a fitymaszűkületet, szóval nem búza, úgyhogy most ennyi, de még gondolkodok rajtuk, és visszatérek ;D
21/F
érdekes*.* de ha ezt akarod csinálni, akk sztem ne húzd sokáig, "nyomulj rá" és ha "elutasít" akk ne feszegesd a húrt, mert akk nyilván téged szeret;)
am hogy fogod neki elmondani? ez érdekelne:D
De, amúgy tényleg hülyeség, mert ha most nem bízol benne, akkor minek pazarlod az idődet egy ilyen kapcsolatra, ahelyett, hogy egy jobbat keresnél!? Csak azért vagy vele, hogy legyen aki szúrja a fosódat!? Hülyeség, keress jobbat, akiben megbízhatsz! ;)))
A 20:59-es voltam
Az első 20:59-es vagyok megint.
Aha, az csak jó ha szakítottatok, legalább nem pazarlod az idődet! Amúgy meg biztos találsz valami normális palit magadnak, csak ne legyél ilyen gyerekes, mert a normálisak nem igazán fogják értékelni, hanem inkább bízz meg benne, ezért kell olyat választani. Persze mondani egyszerűbb, mint tenni, de nem lehetetlen, csak nem a disco patkányok közül, meg az egyen csicskák közül kell választani ;D Amúgy nekem meg pont csaj kéne ;))) Na összeugrunk egy menetre xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!