Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, a párom sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, a párom sokszor nem bízik bennem. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Történt a napokban, hogy egy esti iszogatáskor elmentünk egy pesti szórakozóhelyre, ahol sorbaálltunk, Őt és a barátnőjét beengedték, engem valamiért nem.

Többször próbálkoztam beállni a sorba, de nem engedtek be. Majd amikor sokadjára próbálkoztam, közölték, hogy ki vagyok tiltva.

A párom be tudott vinni, ahogy kijött értem, de kis idő után kivezettek, pedig nem csináltam semmit.

Hozzáteszem, sokan álltunk a hely előtt és rendszeresen odajáró fiatalokat sem engedtek be valamiért.

Majd amikor mindhárman kijöttünk, a páromnak hiába mondtam, hogy nem tettem semmit, Ő úgy reagált, hogy a semmi miatt nem tiltanak ki egy helyről.

A biztiseket amikor kérdeztük, hogy miért, Ők sem tudtak semmit mondani...

Aki ismer, az tudja, hogy életemben nem verekedtem még vagy hasonlók. Ezért nagyon rosszul esik, hogy a párom egyből gyanúsítgat, hogy biztos tettem valamit... (holott ugye ott sem volt) Tehát nem bízik bennem és nem hisz nekem. Ez nagyon rosszul érint és most nem vagyunk jóban, másnap elmondtam neki, hogy kb. nekem ez olyan, mintha a barátnője jobban hinne a szavamnak, mint a saját párom.

Azóta nem nagyon kommunikáltunk még. Ma este jön haza, mert dolgozik.

---

Másik eset, amikor nem sikerült a forgalmi vizsgám többedjére, akkor a fejemhez vágta, hogy "az összes exének volt már jogsija..."

Ezt csak azért írom, mert nem az első eset, amikor eleve a "földön vagyok", de Ő akkor még belém tud egyet rúgni verbálisan, még akkor is ha Ő ezeket nem úgy szánja felém.

Nem azt várom, hogy pátyolgasson, de.... Túlreagálom?

febr. 17. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Olyan mintha vmi.papucs csicska lennél ő meg pofázik neked.

Az egész kapcsolat fura így.

febr. 17. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Mondjuk a leírt mindkét esetben kb. ugyanazt gondolnám, mint a barátnőd.
febr. 17. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem maradnék vele. Barátnővel bement téged meg kint hagyott. Összehasonlít az exeivel. Mindkettő olyan indok, hogy szakíts. Egyáltalán nem érdeklik az érzéseid. Tehát nem is szeret.
febr. 17. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nőként írom, semmire nem becsül, nem szeret és nem tisztel ez a nő.
tegnapelőtt 13:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Kijött értem, nem is arról van szó. De rosszul esik, hogy annyira azért nem voltam részeg, hogy olyat tegyek amiért kitiltanak egy helyről.

Max. azért tudom elképzelni, mert a nem beengedés ellenére is beálltam a sorba többször és ez nem tetszett a biztiseknek. De tényleg soha nem verekedtem, vagy rongáltam meg életemben semmit.

Köszi a válaszokat.

tegnapelőtt 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is biztonsági őr vagyok voltam párszor diszkoba a tulajdonos nekünk ki adta, hogy roma származásút ne engedjük be lehet ez állt a háttérben vagy nem tudom
tegnapelőtt 19:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok c-típusú :)
tegnapelőtt 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

"annyira azért nem voltam részeg"

Azért csak kibújik a szög a zsákból. Nyilván ezért nem engedtek be, mert látták rajtad az ittasságot. Amikor pedig többször is újra beálltál a sorba, akkor kitiltottak onnan. Ezekben semmi meglepő nincsen.

tegnapelőtt 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!