Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem hogy a párom megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K.Reni kérdése:

Úgy érzem hogy a párom megcsal engem. Ti mit gondoltok a leirtakról?

Figyelt kérdés
Több mint 6 éve vagyunk együtt a párommal körülbelül 4 évvel ezelőtt megcsalt engem. Megbocsátottam neki és igyekeztünk javítani a dolgokon de most pár napja furcsán viselkedik amihez nem társitanék nagyobb jelentősséget hogy ha nem láttam volna hogy snapchaten közel 200streakja van pont azzal a nővel akivel pár éve megcsalt engem és őszintén ez nagyon rosszul esett nem olvastam bele az üzenetekbe de amikor értesítés kap felvillan a kijelzőn és most két napja megváltoztatta a nevét(becenevé) a nőnek és van egy olyan érzésem hogy azért hogy ha üzenne neki akkor ne tudjam hogy ki az ha véletlenül ott lennék mellette akkor. Őszintén nem akarok paranoiás lenni de az utóbbi időben nagyon sokat veszekszik velem szinte mindenért és félek hogy megint megcsal. Igazából nem is tudom hogy mi a kérdésem csak nincs kivel beszélnem erröl aki külső szemmel látná a dolgokat. Ti mit gondoltok? Lehet csak nekem furcsa ez az egész.

febr. 17. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem lehet, hanem biztos. Ha valakiben nem tudsz megbízni - nem alaptalanul - akkor annak a kapcsolatnak nem sok értelme van.
febr. 17. 10:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megcsal vagy nem. Ennél többet nem lehet mondani. A fejébe nem látunk bele.
febr. 17. 10:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fordítva volt ugyanígy, férfi vagyok és a párommal ültünk a kocsiban és beszélgettünk, felvillant a telefonja és megláttam, hogy az exe küldött valamit. Na itt én elkezdtem agyalni és a körmére néztem. Kiderült hogy egyébként nem vele csalt, hanem két másik faszival. Az egyiknek a szeretőik voltak egymásnak a másik pedig a szeretőjének a haverja 🫠

Ezt követően én szakítottam vele és összejött az ismeretségi körömből valakivel.

Egyébként mi csak 3 hónapot voltunk együtt, de én kezdtem megszeretni és így ez eléggé rosszul esett. De itt felfogtam hogy alapból Ő ilyen életet él és csak akkor tudtam én ezt meg, egyébként meg már ismertük egy éve egymást (volt kollegák voltunk) de ezt el nem tudtam volna képzelni róla és ezért is esett rosszul

febr. 17. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azóta is csal, hogy kiderült. Nem vele csalt, de most vele ismét. Nem kellett volna vele maradnod. Nemhiába mondják, hogy kutyából nem lesz szalonna...
febr. 17. 10:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Igaz nem láttok bele a fejébe ahogy én sem. De akkor mit tegyek. Nincs konkrét dolog ami miatt beleolvashatnék a privát üzeneteibe. Kettős érzésem van úgy érzem ha beleolvasok akkor azzal elárulom őt, viszont ha nem teszem gyakorlatilag a szőnyeg alá söpröm az egész kapcsolatot azzal hogy nem tudok megbízni benne. Egészen idáig nem volt semmi hasonló Vagy bármilyen más eset az utóbbi 4 évbe mikor nem bíztam meg benne úgy hittem hogy sikerült megoldanunk mindent és bizhatunk egymásban. Szörnyen érzem magam.
febr. 17. 10:44
 6/18 A kérdező kommentje:
Amugy is a snapchat a legalkalmasabb hely a megcsalásra hiszen törődnek az üzenetek.... Annyira szánalmasnak érzem magam
febr. 17. 11:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor mit tegyek."

Hagyd el a jó ég áldjon meg. Megvárod még elhagy ő, vagy vele maradsz, szülsz neki és eltűröd, hogy szeretői vannak? A világ tele van jobbnál jobb férfiakkal te meg ezzel a hímringyóval teszed magad. Kislány az agyad azért van, hogy használd. Dobd ki!

febr. 17. 11:04
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Most félreteszem azt hogy "minek bocsátottál meg", mert elhiszem, hogy van olyan, hogy egy megcsalásból felépülhet egy kapcsolat bizonyos feltételek mellett. (Abban nem vagyok biztos, hogy én meg tudnám-e bocsátani)

Viszont az a nagyon minimum, hogy soha többé semmilyen kapcsolatot nem ápol a harmadik féllel. És párterápia.

Engem itt a helyedben nem az érdekelne hogy jelenleg megcsal-e, hanem, hogy nem tisztel téged annyira, hogy az egyszeri hibájától elhatárolódik és minden módon igyekszik azt elkerülni (például nem ápol semmilyen kapcsolatot a harmadik féllel).

Nagyon sajnálom hogy így jártál, de jobb most kidobni, mint később. Csak szenvedni fogsz.

febr. 17. 11:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá. Csak nem hazudna. Ezek szerint 4 éve is elmondta.
febr. 17. 11:12
 10/18 A kérdező kommentje:
Négy éve is pont így tudtam meg sajnos nem tőle. Annyi kivétellel hogy felefonálgattak egymással és messengeren beszélgettek így mikor írt neki a chatfej kiirta.
febr. 17. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!