Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a vélemények a lent leírtakról?

Figyelt kérdés
Előző barátnőmmel másfél évig voltunk együtt állítólagos "boldogságban". Egy nappal az előtt dobta az akkori barátját(3 hónap után) mielőtt velem összejött. A kapcsolatunknak úgy lett vége h megcsalt, majd egy hétre újra összejöttünk egy szeretkezéssel indítva. ezután pedig visszapártolt ahhoz az Úrhoz akivel megcsalt és azóta is vele van, ez olyan 3 hónapja történt. Magyarán 2 éve zsinórban volt 3 barátja egy-egy nap megszíkítással. Vélemények a hölgyről?(ő most 18)
2009. okt. 3. 05:57
 1/6 anonim ***** válasza:

ha azt várod h lek***zzam... majd megteszik mások.. bizti lesz olyan önérzetes pasi is..

nos a véleményem. szerintem ő társfüggő. nem bírja egyedül.amit én tökéletesen meg tudok érteni. énis ugyanezt csinálom. a kapcsolataimnak többnyire ugy szakad vége, hogy már van egy másik kezdődő... szal én ebben nemlátok semmi rosszat..

19/F

2009. okt. 3. 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:

egyet értek az előző hozzászólóval...a mostani kapcsolatom nekem is úgy kezdődött h közben még fél lábbal benne voltam az előzőben. Valószínűleg a volt barátnőd azt érezhette h tőled többet megkap mint azelőző barátjától ezért jött össze veled és most szintén többet kaphat attól a bizonyos Úrtól akivel téged megcsalt...lássuk be ez nem volt szép tőle főleg h tudsz is róla, de ha igazán szeretted engedd el mert lehet h ő most boldogabb mint veled volt. Sz*r érzés de ennek így kell lennie. Az oda-vissza táncolás egy kapcsolatba pedig a bizonytalanságára utal. Én úgy vagyok vele h ha vki kapcsolatban van és félrekacsingat, akkor gondolja át h többet kaphat-e a másiktól mint a jelenlegi párjától. Ha a válasz igen akkor menjen, de onnan nincs visszaút...

Üdv: Kishercegnő

2009. okt. 3. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Én soha nem dobnék ki senkit egy másikért.1 az, hogy nagyon rosszul esne a másik félnek, 2 az, hogy van annyi bennem, hogy nem ba*ok ki másokkal...
2009. okt. 3. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs h nem a kérdésre megy a válasz!

előző hozzászólónak:Ez nem kib*szás kérdése! Ha egyszer már azt a vkit nem szereted, de a másikat igen akkor mért szenvednél egy kapcsolatban? csak azért mert sajnálod a másikat h megviseli a szakítás? :O ha így működne a világ akkor nem sok boldog ember lenne...

2009. okt. 3. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

Persze szakítani is tudni kell. Normális keretek között kell megbeszélni a dolgot, h a másiknak minél kevesebb fájdalmat okozzunk.

Üdv: Kishercegnő

2009. okt. 3. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
a csaj egy kis ...csa
2009. okt. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!