Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valakinek nem lehet orvosil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nem lehet orvosilag gyermeke, de nagyon egymásra találtatok, -szakítanál vele ezért?

Figyelt kérdés

#megérted #elfogadod
2017. ápr. 16. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amíg van méhe a nőnek, addig nem szabad tutira venni, hogy nem lehet gyereke. Olvasgass a Bezzeganya blog Babagyár részén. Ha kezelik az okot, ami akadályozza a teherbeesést, akkor megtörténhet a csoda. Megkérdezhetem, hogy nálatok mi ez az orvosi ok?
2017. ápr. 18. 06:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egy örökletes dolog miatt nem vállalok gyereket (mama, anya és én is szenvedek a kórban, ők 40 évig alig éltek), mivel 99%-ban örökölné ő is.

A páromnak ezt elmondtam, egy éve vagyunk együtt. Ha velem marad (dacára, hogy ő szeretne családot), akkor nagyon boldoggá tesz, ha elhagy, akkor sem fogok rá haragudni, épp elég ezt a "kresztet" nekem viselni.

2017. ápr. 18. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!