Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ezért?

Figyelt kérdés

Többéves kapcsolatban élek, nincsenek a páromnak gyanús dolgai, nem jár el, csak ahova muszáj mennie, elvileg szeret engem, gyereket akar tőlem.

Most azonban elkezdte egy másik városban is építeni a karrierjét, hetente néhány napot ott tölt (nem alszik ott), ügyintéz. Azóta a közösségi oldalán odavalósi hölgyek lettek az ismerősei, némelyik még az üzenőfalára is ír (névnapi köszöntést). Nagyon rosszul érzem magam emiatt, mert honnan tudnám, mit csinál ott kint, vagy hogy viselkedik, ha ilyen kapcsolatba kerül ott valakivel, hogy irkáljon neki üdvözletet. Vagy én reagálom túl? Szerintetek ez normális? Segítséget kért ott a munkájához, több embertől, valószínű ez a hölgy is abból a körből kerül ki.

Nagyon bizalmatlan ember vagyok, bár elméletileg sosem csalt meg. De annyira kikészít ez, képes lennék még elhagyni is.

Igazam van szerintetek? Nem látok már tisztán. Köszönöm annak aki válaszol.

2016. jún. 30. 12:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem túl reagálod, attól mert kap néhány üdvözlést, még nem biztos, hogy megcsal!

23F

2016. jún. 30. 12:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Ne a fb-on élj, hanem a való életben!
2016. jún. 30. 12:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Igen, alapvetően túlreagálás is lehetne. De én egy nagyon zárkózott ember vagyok, részben miatta, mert nagyon féltékeny típus. És nem értem, neki miért van szüksége ilyen mélységekig belemennie valamibe, nem kell ahhoz közösségi oldalon majmolni egymást, hogy a munkájában segédkezik valaki. Én itt várom, csak őt, csak vele képzelem az életem, ő meg ott szépen építgeti az övét... Rossz érzés, na. Honnan tudjam, nem -e idő kérdése, hogy kit szed ott össze.

2016. jún. 30. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

De, ez színtiszta túlreagálás. Egyrészt az köszöntés nem jelent semmit, csak udvariasság vagy mindenkit felköszönt. És miért ne építhetné az életét? Azért,mert te zárkózott vagy, nem kell őt is bezárni... Az embernek nemcsak a párkapcsolata létezik világon... Miért ne barátkozhatna?

Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, ha nem akar, akkor maga Vénusz is csábíthatja, akkor sem fog...

2016. jún. 30. 12:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak én még régi kollégát sem jelölök vissza, mert az persze baj lenne az ő szemében. Én járjak vakon. Elmondása szerint nem csinál semmit. De én ha ennyit is csinálnék, hogy egy régi ismerős jelölését elfogadom, már állna a bál. Én legyek megértő? Úgy hogy ő nem az?
2016. jún. 30. 12:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem akartok erről beszélgetni egyébként? Sokat segítene...
2016. jún. 30. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Nálatok szerintem olyan alapvető dolgok hiányoznak, mint kommunikáció és bizalom. Ezek nélkül nincs jó kapcsolat. és szerintem te kicsit unatkozol is, foglald el magad valamivel.
2016. jún. 30. 12:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Hiába beszélgetünk, ő állítása szerint nem csinál semmit, nem érdekli nőként más nő. Ahhoz képest csak gyűlnek az ismerősök, és érdekes módon férfi nincs közöttük.
2016. jún. 30. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Rögtön ott a bibi, hogy nem tudsz megbízni a párodban. Ha én járnék így, lehet néha lennének féltékeny gondolataim, de igazából nem sok jelentősége lenne az egésznek, mert pontosan tudom hogy nem flörtölne, nem csalna meg. Nem olyan a személyisége.
2016. jún. 30. 13:01
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm amúgy mindenkinek a választ.

Elgondolkodtató, hogy hogy jutottunk el idáig, a bizalmat tekintve... Lehet, hogy ennek az egésznek nincs már értelme, új ismerősöktől függetlenül. Minek így élni? Tönkre megyünk mindketten, ha ezen fogok cirkuszolni.

2016. jún. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!