Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ezért szakítanál? (Más lányoknak írogatott régen. )
Már több, mint 3 éve járok a barátommal, és most derült ki, hogy amikor kb. 1 évesek voltunk (ami azért nem az ismerkedés fázisa...), ő többször írt lányoknak, chatelt velük, volt, hogy webcamozott is (állítólag azért, hogy lássa az arcukat).
Már érzem, hogy sokkal jobban szeret, komolyan gondolja velem, tervezzük a közös életünket, elmúlt nála ez az időszak.
DE: Én mégis nagyin kibuktam ezen, nem bírom felfogni, hogy tehetett ilyet. Állítólag unatkozott, akkor még nem dolgozott, csak suliba járt, és ez csak pusztán időtöltés volt. Nem féltékeny vagyok, csak csalódott.
Azt mondogatta nekem, hogy én vagyok neki a nagy Ő, akkor hogy lehet, hogy mégis így szórakozott? Tudom, hogy nem csalt meg, sőt, volt, hogy csak bejelölt valami hülye libát FB-on, és bár ő visszaigazolta, de amikor a barátom próbált vele beszélgetést kezdeményezni, a csaj nem is válaszolt. Fiúk, ti mivel magyarázzátok ezt? Lányok, veletek fordult már elő hasonló? Már biztosan nem tesz ilyet, csak én vagyok neki, nagyon szeret. Én is szeretem, de most olyan dühös vagyok, hogy nem tudom, elfelejtem-e ezt valaha...
Most kb. azon vagy kiakadva, hogy szóba állt más nőneműekkel?
Kövezzetek meg, de egy chatelésben nincs semmi elítélendő. Attól, hogy más nőneműekkel is szóba áll, még igen is te vagy neki a nagy Ő.
Neked talán egy emberből áll a világ?
Végülis most is kommunikálsz férfiakkal, itt gyk-n, szóval most akkor ő is legyen rád kiakadva?
Nem ő mondta el, én buktattam le. Azt mondta, azért nem mondta el annyi idő után, mert az egészet már réges régen elfelejtette...és ő már ég nem az az ember.
Tudom, hogy azóta nem csinált ilyet.
Már rengeteget veszekedtünk/beszélgettünk emiatt, nekem fontos, hogy minden fájdalmat kibeszéljek magamból, és mindent megértsek, hogy mit miért tett, stb.
De ezek az "írogatások" pont azután történtek, hogy megbocsátottam neki azt, hogy még félig meddig az exével volt gondolatban...ezért is fáj, hogy amíg én azzal küzdöttem, hogy meg tudjak neki bocsátani, ő meg tepert nálam a megbocsátásért, addig más lányoknak nyalizott....
Tudom, hogy már megváltozott, ez mér 2 éve volt, de ez most úgy érzem, nem számít. Akármikor történt, a lényeg ugyanaz: megalázott.
Neeeeeem, én sosem voltam az a fajta, aki féltékeny lesz, ha a barátja lányokkal dumál!! Sőt!! De ha egy "olcsó" csajt csak azért jelöl be (ismeretség, barátság nélkül) hogy szórakozzon vele, az nekem már túllépi jócskán a határt.
Ha a lány barátja/szomszédja/munkatársa, stb, egyáltalán nem izgat, ha beszélgetnek, jó a kapcsolatuk. De ne emiatt ismerkedjen...
Furcsa az értékrended, az tény.
Tehát akkor aki veled jár, annak tilos jól éreznie magát, miközben más lánnyal kommunikál?
Bocs, de ilyen barátnő nekem nem kéne. Pedig aztán nálam nagyon érzékeny pont a hűség, de az, hogy valaki egy tök ártalmatlan chatelést is úgy állít be, mint ha félrekefélt volna, az azért erős túlzás.
Köszönöm mindenkinek! Már sokszor bocsánatot kért, biztos vagyok benne, hogy eszébe se jutna ilyet tenni. Megbánta ez egészet(bár szerinte ez nem olyan nagy dolog, mint szerintem...szerinte nem csalt meg, csak "unatkozott".
És 2 éve volt... azóta minden a legnagyobb rendben.
Kedves Étrisyon!
Nem azzal van bajom, ha mással beszél, hanem ha azért keres ismerősnek a neten egy 122222 ismerőssel rendelkező, 9857 meztele képpel bíró agyonplasztikázott cicababát, (vagy akár egy tök normális, szép lányt,) hogy beszélgethessen, flörtölgethessen vele. Van több lánybarátja is, mindben 100%ig megbízom, tudom, hogy jó haverok, mint ahogy nekem is vannak fiú haverjaim. De nem megyek társkeresőkre meg nem jelölgetek csak be pasikat unalmamban azért hogy chateljek velük. Nem most jöttem le a falvédőről, tisztában vagyok vele, hogy nem azzal a szándékkal írt rájuk, hogy a barátnőjéről áradozzon nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!