Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te ezért szakítanál? (Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ezért szakítanál? (Más lányoknak írogatott régen. )

Figyelt kérdés

Már több, mint 3 éve járok a barátommal, és most derült ki, hogy amikor kb. 1 évesek voltunk (ami azért nem az ismerkedés fázisa...), ő többször írt lányoknak, chatelt velük, volt, hogy webcamozott is (állítólag azért, hogy lássa az arcukat).

Már érzem, hogy sokkal jobban szeret, komolyan gondolja velem, tervezzük a közös életünket, elmúlt nála ez az időszak.

DE: Én mégis nagyin kibuktam ezen, nem bírom felfogni, hogy tehetett ilyet. Állítólag unatkozott, akkor még nem dolgozott, csak suliba járt, és ez csak pusztán időtöltés volt. Nem féltékeny vagyok, csak csalódott.

Azt mondogatta nekem, hogy én vagyok neki a nagy Ő, akkor hogy lehet, hogy mégis így szórakozott? Tudom, hogy nem csalt meg, sőt, volt, hogy csak bejelölt valami hülye libát FB-on, és bár ő visszaigazolta, de amikor a barátom próbált vele beszélgetést kezdeményezni, a csaj nem is válaszolt. Fiúk, ti mivel magyarázzátok ezt? Lányok, veletek fordult már elő hasonló? Már biztosan nem tesz ilyet, csak én vagyok neki, nagyon szeret. Én is szeretem, de most olyan dühös vagyok, hogy nem tudom, elfelejtem-e ezt valaha...

2013. jún. 9. 12:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ja, mondjuk a társkeresőzés nem nagyon említetted...

Mondjuk azt, hogy milyen hölgyeket keresgél, nem említetted...

A flörtölést sem említetted...

2013. jún. 9. 13:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Azt, hogy: "többször írt lányoknak, chatelt velük, volt, hogy webcamozott is (állítólag azért, hogy lássa az arcukat)", így értettem.
2013. jún. 9. 13:12
 13/23 anonim ***** válasza:
1 hónapnyi levelezés, ismerkedés után jöttem össze az exemmel és kb 2 hónapja jártam vele amikor észrevettem a gépén, hogy az első találkozásunk napján mikor éppen a randinkra készült, egy másik csajnak is irogatott, hogy vele képzeli el az életét és még a randi helyünket is tőle kérdezte meg, hogy hogy talál oda :D aztán még ezzel a csajjal tartotta továbbra is a kapcsolatot pedig már akkor együtt jártunk!Na gondolhatod hogy esett, de megbocsátottam neki..a bizalom viszont onnantól kezdve mint fogalom megszűnt létezni!Így utólag már bánom hogy nem akkor dobtam ki legalább megspórolhattam volna kemény 3 évet...
2013. jún. 9. 14:04
 14/23 A kérdező kommentje:

Hát, ez is "szép" sztori...:)

Én bízni bízok benne, mert tudom, hogy ez már régen volt, és már leszokott erről. Csak megalázó még ennyi idő után is.

2013. jún. 9. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:

"így értettem" - de nem így írtad.

Bocs, nem akarok szőrszálhasogató lenni, csak nekem a chatelés, mint fogalom, nem egyenlő a flörtöléssel. Az ismerkedés nem egyenlő a félpucér képekre nyálcsorgatással (meg khm... még ki tudja mivel). Az, hogy lássam az arcukat, az az én értelmezésemben szintén nem egyenlő a flörttel.

Ennek fejében igen, jogos a kiakadásod, csak a sztoridat adtad elő rosszul.

Nézd, nem tudom, hogy látod, bízol-e benne még. Tény, hogy amennyiben ez tényleg flörtölés meg másfele tekintgetés volt, mocsok dolog volt tőle. Megértem, és átérzem, hogy ezért dühös vagy rá.

Persze azért az is igaz, hogy az ember érzései változnak. Van, hogy valaki egyik pillanatban közömbös számunkra, vagy épp hogy csak kedveljük, utána 1 évvel meg ő lesz életünk értelme. Lehet, hogy ő is így volt veled, csak galád módon még a szimpla kedvelés fázisában összejött veled, és csak utána fordult egy igazi, komoly szerelemmé.

Gyanítom, hogy akkoriban még nem úgy tekintett rá, mint élete szerelmére... de azóta már lehet, hogy igen.

Szerintem a legjobb lenne ezt HIGGADTAN megbeszélnetek. :-)

2013. jún. 9. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy nálad máshogy lesz, de én végül emiatt szakítottam... nekünk is az első évben volt ilyen (de én tudtam róla, nem titkolta a dolgait, csak akkor még a nagy szerelemtől fel se fogtam, hogy ez milyen gáz...később persze tudatosult bennem...)

utána még 3 évig együtt voltunk, de én sose tudtam ezt elfelejteni, és semmi problémánk nem volt, mégis évekkel később ezért szakítottam... mert ha ennyi idő alatt nem múlt el ez az érzés, akkor nyilván már nem is múlt volna.

Ja és nem bántam meg. Hatalmas lelki tehertől szabadultam meg ezáltal, pedig tényleg nála ideálisabb pasit el se lehetett volna képzelni, de ez akkor is sok volt nekem. lerombolta vele kapcsolatban a romantikus illúzióimat, ami nekem fontos... ha neked is, akkor sose leszel szerintem boldog vele maradéktalanul.

21L

2013. jún. 9. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:

Hm.. Leírom, hogy velem mit tett a kedves párom.

Pár napja derült ki. Sosem léptem még be az e-mail címére, valamilyen női megérzés volt. Volt egy email, szexneked.hu oldalról... Gondolhatod..

Kitöltött adatlap, 3 napig nézegette a csajokat 1 hónappal ezelőtt, üzenetet írt nekik, hogy találkozhatnának, ő is egyéjszakásra vágyik, stb.

Állítása szerint csak kíváncsi volt rá, hogy tényleg olyan könnyű-e egyéjszakást szerezni, mint ahogy én mondtam. (én voltam az 1. neki)

Sosem bíztam meg benne 100%-osan, látszik, hogy végül volt alapja a félelmemnek.

2013. jún. 9. 15:40
 18/23 anonim ***** válasza:
én is kibuknék.. mekkora tiszteletlenség?
2013. jún. 9. 15:41
 19/23 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy egy ilyen eset ma már mindennapos...

A legrosszabb az, hogy nekem ez a kapcsolat többet ér annál, minthogy így legyen vége (és tudom, hogy neki is). Az lenne a legkönnyebb, ha gyorsan dobnám, elfelejteném, pár hónap múlva már új pasival élném az életem...mert megtehetném ezt is.

De nem ezt akarom, mert szeretem őt. Így marad a fájdalmasabbik út, megküzdeni ezzel gonddal, és remélni, hogy egyszer megkopik a fájdalom.

2013. jún. 9. 15:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Rengeteg pasi azt hiszi hogy amit neten csinál az nem számít. Sztem sokan fel sem fogják hogy egy ilyen "unatkozás" miatt borulhat minden. Sztem is undorító ez, de sokuknak nem elég az EGY.... aki tisztel, szeret, nen ver át... nem. Nekik izgalom kell, és akkor jön a fb, a társkereső, meg az ilyen-oldalak, akár gyakori. "Legjobb" esetben csak teszi a szépet idegen lányoknak, mert ha vki odáig jut hogy webcam meg egyéjszakàs tervezése, meg "veledakaromleélniazéletem", ott már tényleg bajok vannak.. ezek tök nagy sérelmek egy lánynak, én is simán szakítanék ezek miatt, hiszen ha a tisztelet számára ennyi, akkor nem tudom milyen bizalmat várnak. Velem is megesett amúgy ilyen egy fiúval, elég is volt az... de komolyan amúgy fel sem fogják mit csinálnak. Ezért sztem nem gáz megadni egymás FB jelszavát vagy emailt, mert egy normális kapcsolatban 2 ember mindent megoszt. Aki már ki akar bújni ezalól, ott már megy a mismás... sajnos sok pasiban megvan a hajlandóság erre, ritka akiben 100%-ig meg lehet bízni.:(
2013. jún. 9. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!