Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak/csinaljunk ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mini_ kérdése:

Mit csinaljak/csinaljunk ha nincs meg az a tuz ami regen volt?

Figyelt kérdés

Szeretjuk egymast. Nagyon is. Szeretunk egymassal lenni es hianyzunk egymasnak. Megis , hianyzik valami. Tul monoton lett az eletunk.

Lehetseges ezt visszahozni? Vagy mar nem ?

De nem akarjuk egymast elvesziteni!

2013. jún. 8. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
a szerelem elmúlt, azt nem lehet visszahozni N
2013. jún. 8. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáljatok meg több időt Egymással foglalkozni...pl közös programok, amiket még nem próbáltatok...egymásra figyelni...

Ha újra fellobban a szikra, akkor a körülményeknek tudható be a monotonitás...ha nem lobban fel újra, akkor sajnos nincs mit tenni, nincs értelme folytatni :(

2013. jún. 8. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Velünk is ugyan ez van.. :/ de csak a barátom részéről.. ő már nem szerelmes de szeret és ha nem vagyok vele hiányzok neki. ez az állapot már vagy 4 hónapja van.. és semmi változás..:S nem akarlak elkeseríteni de szerintem már soha nem lesz minden a régi. ezt a saját tapasztalataimból mondom .:/
2013. jún. 8. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt meg kihagytam , hogy ezt mi megbeszeltuk es tudatosan igyekszunk a kapcsolatunkert tenni. Biztos idobe fog telni de keszek vagyunk kivarni.
2013. jún. 8. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Ritka esetekben, amikor bizonyos körülmények miatt fajul idáig egy kapcsolat( pl hogy az egyik fél sokat melózik, kevés az együtt töltött idő), akkor meg lehet változtatni ezt a helyzetet, és újra Egymásra találni. Ez az esetek 10%-ára jellemző eddigi tapasztalataim alapján...

Én drukkolok! :)

De ha hiába vártok a Tűzre...akkor sajnos el kell engedni, még ha fáj is :( Mert az már csak időhúzás...és vergődés. Csak még jobban sérül mindkét fél...

2013. jún. 8. 14:13
 6/6 A kérdező kommentje:

hat igen sokat dolgozik en meg suliba jarok. abban remenykedek, hogy nyaron majd masabb lesz mert meg inkabb tudok alkalmazkodni hozza, a beosztasahoz.

koszi a valaszokat

2013. jún. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!