Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te ezért szakítanál? (Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ezért szakítanál? (Más lányoknak írogatott régen. )

Figyelt kérdés

Már több, mint 3 éve járok a barátommal, és most derült ki, hogy amikor kb. 1 évesek voltunk (ami azért nem az ismerkedés fázisa...), ő többször írt lányoknak, chatelt velük, volt, hogy webcamozott is (állítólag azért, hogy lássa az arcukat).

Már érzem, hogy sokkal jobban szeret, komolyan gondolja velem, tervezzük a közös életünket, elmúlt nála ez az időszak.

DE: Én mégis nagyin kibuktam ezen, nem bírom felfogni, hogy tehetett ilyet. Állítólag unatkozott, akkor még nem dolgozott, csak suliba járt, és ez csak pusztán időtöltés volt. Nem féltékeny vagyok, csak csalódott.

Azt mondogatta nekem, hogy én vagyok neki a nagy Ő, akkor hogy lehet, hogy mégis így szórakozott? Tudom, hogy nem csalt meg, sőt, volt, hogy csak bejelölt valami hülye libát FB-on, és bár ő visszaigazolta, de amikor a barátom próbált vele beszélgetést kezdeményezni, a csaj nem is válaszolt. Fiúk, ti mivel magyarázzátok ezt? Lányok, veletek fordult már elő hasonló? Már biztosan nem tesz ilyet, csak én vagyok neki, nagyon szeret. Én is szeretem, de most olyan dühös vagyok, hogy nem tudom, elfelejtem-e ezt valaha...

2013. jún. 9. 12:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

Nálunk már szó sem lehet a megbocsájtásról. Mindigis tisztában volt azzal, hogy nagyon kevés önbizalmam van, mégis ezt tette. Tudta, mennyire fog fájni, ha kiderül. Én mondtam már neki, hogy mindent képes vagyok kideríteni.. De hát nem ebben bízott.

Én nagyon sajnálom a kapcsolatunkat, de én nem tudnék érte már mit tenni. Ilyen szintem megalázni, semmibe venni az érzéseimet.. Ez nekem sok.

2013. jún. 9. 15:58
 22/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak jól esett kiírni magamból ma is, már kezdett gyűlni bennem a feszültség..
2013. jún. 9. 15:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan! Néha az is segít egy kicsit, ha kiírhatod magadból...:)
2013. jún. 9. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!