Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál ezért vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ezért vagy sem?

Figyelt kérdés

Ha együtt éltek undorító körülmények közt (mint a cigányok kb), és egyszerűen nem haladtok a felújítással semmit, de még olyan dolgokkal sem, ami igazából nem pénz kérdés /térdig ér a fű pl./? Kilépnél a kapcsolatból?

Hozzáteszem, nő létemre nyírhatnám én a füvet, de nem vagyok hajlandó mindent én csinálni. Meg is kérhetném, de nem vagyok az az anyuka típus sem, hogy mindig mindenre én figyeljek oda, szóljak rá.....jó lenne egy egyenrangú társ. Vagy ez hülyeség?

2015. jún. 14. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
vannak olyanok, akiknek fel sem tűnnek az olyan dolgok, amiktől mások már rég kiakadnak. Vagy sikerül megbeszélni, és közös nevezőre jutni, vagy tényleg nem vagytok egymáshoz illők
2015. jún. 14. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
pia cigi fű megy?
2015. jún. 14. 19:29
 3/8 Rezi Dencia ***** válasza:
79%
Te mi alapján tartod magad felsőbbrendűnek? Csak mert én nem ezt látom az írásodból.
2015. jún. 14. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem felsőbbrendűnek tartom magam. Az egyenrangút úgy értettem, hogy sajnos nagyon sokszor úgy érzem magam, mintha szülő-gyermek kapcsolat lenne, ez pedig nem tetszik nekem.:(
2015. jún. 14. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát, béna gyereknek pedig...

Beszélni kéne. Lehet azt hiszi hogy ez téged sem zavar.

2015. jún. 14. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszed nem beszéltuk már át százszor?
2015. jún. 14. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én össze se jöttem volna ilyen emberrel. Aki ennyire nemtörődöm, az nem csak együtt lakás esetén, hanem már ismerkedési fázisban is kiderül.
2015. jún. 14. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez idővel csak rosszabb lesz
2015. jún. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!