Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál ezért? Szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ezért? Szerintem nem normális.

Figyelt kérdés
A barátom borzasztóan nem figyel oda rám. Kimutatja, hogy szeret, ugrik egyből ha szólok, mindig felhív, de nem erre gondolok. Ha mondok neki valamit, azt rögtön elfelejti, múltkor pl megkérdezte hogy "neked van nyelvvizsgád?" Nem tudja, hova adtam be a jelentkezést, nem tudja melyik városba megyek tanulni. Mondtam neki magamtól is, de azt már rég elfelejtette. Semmi nem érdekli velem kapcsolatban. Általában háromszor négyszer mondom el neki ugyanazt a dolgot, mert tudom hogy már úgysem emlékszik rá. Beszéltem erről vele valamelyik nap, mondtam hogyha nem változtat akkor szakítok. Persze azt mondta, hogy megváltozik, de ugyanolyan maradt... Mi a véleményetek? (2,5 éve vagyunk együtt)
2010. ápr. 5. 14:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ejj. 2 és fél év után ez durva...
2010. ápr. 5. 14:19
 2/20 anonim ***** válasza:
64%

hm...az én párom is ilyen..pl ma reggel kértem csiáljon reggelit..több mint 1orát vártam rá..mire magamnak csináltam meg

vannak ilyenek

2010. ápr. 5. 14:23
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

saját dolgait nem felejti el?

azért ez igy durva...én vadidegen emberek dolgait is megjegyzem akaratlanul,nemhogy azét aki fontos nekem...

2010. ápr. 5. 14:24
 4/20 A kérdező kommentje:
De ezt elbirod viselni, hogy nem beszélheted meg a saját pároddal a problémáidat?
2010. ápr. 5. 14:24
 5/20 A kérdező kommentje:
A sajátjait nem. Ráadásul ha van valami bajom, és elszeretném mondani neki ez a válasza " Nem az én dolgom."
2010. ápr. 5. 14:25
 6/20 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen. De emellett mindig azzal dicsekszik, hogy az Ő figyelmét nem kerüli el semmi, és milyen jó a memóriája. Ez így még idegesítőbb. :)))
2010. ápr. 5. 14:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondaná nekem hogy nem az én dolgom biztos kidobnám
2010. ápr. 5. 14:28
 8/20 anonim ***** válasza:
93%

Az én párom pont a fordítottja. Elmondok neki valamit, és ő egy fél év múlva is majd szószerint idéz, holott nekem már rég kiment a fejemből a dolog.

Problémádra válaszolva: ha csak ez az egyetlen nagy volumenű problémája, akkor még ne szakíts vele... Tartsatok szünetet, akkor rájöhet mit veszít, ha nem vigyáz jobban rád.

2010. ápr. 5. 14:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is iylen...ami még idegesítőbb, mikro elkezdek nek ivmi számomra nagyon fontos dologról beszélni és mikor befejeztem a mondokám ő mondjuk megszólal hogy"tök jo kocsit néztem tegnap neten, megnézed?" attól a falra mászok...
2010. ápr. 5. 14:31
 10/20 anonim ***** válasza:

Az enyém dettó ugyanez...mi is 2,5 éve vagyunk együtt.

Semmi bajom nem lenne vele..ha ebben kicsit más lenne a hozzáállása...

milyen a csillagjegye?

2010. ápr. 5. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!