Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezért? Szerintem nem normális.
Figyelt kérdés
A barátom borzasztóan nem figyel oda rám. Kimutatja, hogy szeret, ugrik egyből ha szólok, mindig felhív, de nem erre gondolok. Ha mondok neki valamit, azt rögtön elfelejti, múltkor pl megkérdezte hogy "neked van nyelvvizsgád?" Nem tudja, hova adtam be a jelentkezést, nem tudja melyik városba megyek tanulni. Mondtam neki magamtól is, de azt már rég elfelejtette. Semmi nem érdekli velem kapcsolatban. Általában háromszor négyszer mondom el neki ugyanazt a dolgot, mert tudom hogy már úgysem emlékszik rá. Beszéltem erről vele valamelyik nap, mondtam hogyha nem változtat akkor szakítok. Persze azt mondta, hogy megváltozik, de ugyanolyan maradt... Mi a véleményetek? (2,5 éve vagyunk együtt)2010. ápr. 5. 14:16
11/20 anonim válasza:
Erről mit gondoltok, mert látom mindenki csak a mamóriával foglalkozik:
A kérdező kommentje:
A sajátjait nem. Ráadásul ha van valami bajom, és elszeretném mondani neki ez a válasza " Nem az én dolgom."
12/20 anonim válasza:
azért két és fél év után ez már tényleg durva....ha ennyire nem figyel rád akkor tudod te egyáltalán, hogy szeret-e? vagy azt is elfelejti?
13/20 Phoney válasza:
Szerintem ő az a fajta, aki úgy áll a nőhöz, mint a virághoz. Gondozza, fontos neki, meg gyönyörködik benne (stb), de emberként és társként teljesen lesz*rja. Ha nem akarsz cserepes virág lenni nála, ő pedig nem változik, dobd ki.
(F/25)
14/20 A kérdező kommentje:
Hát ezaz hogy ilyen értelemben meg a seggemet is kinyalja. Mindig én vagyok neki az első. Ha késik tíz percet már felhív meg ilyenek. Viszont nem hallgat meg, elfelejti amit mondok, meg amiket írtam.
2010. ápr. 5. 14:42
15/20 anonim válasza:
ha megmondtad neki h ha nem változik akkor szakítassz vele akkor most miről beszélünk? nem változott->szakítás. ha odázod akkor sem lesz jobb, és nem fog megváltozni, mert nem AKAR megváltozni, mert tudja, ha szakítassz vele úgyis talál mást relatív kevés idő alatt. 18f
16/20 anonim válasza:
Enis szeretem olykor megjattszani a dolgokat, hogy nem erdekel semmit xD nagyon vicces xD
17/20 anonim válasza:
talán csak feledékeny,vagy nem ugy fog fel dolgokat
18/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak szétszórt?
19/20 A kérdező kommentje:
Nem, a saját dolgairól mindig tud.
2010. ápr. 7. 21:42
20/20 anonim válasza:
egyszerűen csak a memóriája rossz;) nyugii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!