Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezért?
Többéves kapcsolatban élek, nincsenek a páromnak gyanús dolgai, nem jár el, csak ahova muszáj mennie, elvileg szeret engem, gyereket akar tőlem.
Most azonban elkezdte egy másik városban is építeni a karrierjét, hetente néhány napot ott tölt (nem alszik ott), ügyintéz. Azóta a közösségi oldalán odavalósi hölgyek lettek az ismerősei, némelyik még az üzenőfalára is ír (névnapi köszöntést). Nagyon rosszul érzem magam emiatt, mert honnan tudnám, mit csinál ott kint, vagy hogy viselkedik, ha ilyen kapcsolatba kerül ott valakivel, hogy irkáljon neki üdvözletet. Vagy én reagálom túl? Szerintetek ez normális? Segítséget kért ott a munkájához, több embertől, valószínű ez a hölgy is abból a körből kerül ki.
Nagyon bizalmatlan ember vagyok, bár elméletileg sosem csalt meg. De annyira kikészít ez, képes lennék még elhagyni is.
Igazam van szerintetek? Nem látok már tisztán. Köszönöm annak aki válaszol.
Azért a szakítás jut eszembe, mert már amúgy is minden tekintetben annyira el vagyok fáradva, és nekem erre nincs szükségem, hogy még ezen is idegeskedjek.
Miért nem tud betartani íratlan szabályokat? Ha annyira nem érdekli semmi/senki? Csaltak már meg régebben, az az egy dolog, amit nem tudnék megbocsátani. Nem akarom ezt megvárni. Pláne így, hogy ő még azért is piszkálna, ha egy régi ismerősömmel szóba állnék. Pláne még ha írnék is az illetővel. Lehet, hogy már tényleg én nem vagyok normális, és én viszem túlzásba. :( Úgysem mond mást, csak hogy semmi köze hozzá/juk. Pedig az előttem lévő párját is megcsalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!