Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezek alapján a pároddal?
Abszolút nincs humorérzéke,amolyan fapofa. Minden kis apróságon képes fennakadni, türelmetlen, sértődékeny,nincsenek ötletei, nincsenek céljai. Elvárja tőlem hogy én jól teljesítsem a tipikus női szerepeket, miközben ő nem nagyon produkálja a férfias szerepet. Én inkább természetjárós vagyok, a belső értékeket igyekszem fejleszteni, ő meg tv-nézős, és rongyrázós. A Legutóbbi veszekedésünk során kezdtem úgy érezni hogy kiújul nálam a pánikbetegségem. Mellette szólnak azok az érvek hogy szeret, ragaszkodik hozzám, hűséges típus, családcentrikus.
Ti mit tennétek a helyemben?
27N
"Mellette szólnak azok az érvek hogy szeret, ragaszkodik hozzám, hűséges típus, családcentrikus."
Ez nekem édeskevés egy lusta, öntelt pasi melletti maradáshoz.
En alapbol ossze se jottem volna egy ilyen emberrel. Oszinten nem ertem, mire szamitottal, ha mar az elejen ilyen volt..
Csaladcentrikus, ja.. egeszen addig amig a csicskaja vagy, amint neki kene barmit tennie, egybol menne a balhe.. Ugyan mar, 27 evesen legyen tobb eszed, lepj ki ebbol, nyilvan nincs boldog jovotok.
Nemhogy szakitanek, de ossze sem jonnek vele.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!