Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezek alapján a pároddal?
Abszolút nincs humorérzéke,amolyan fapofa. Minden kis apróságon képes fennakadni, türelmetlen, sértődékeny,nincsenek ötletei, nincsenek céljai. Elvárja tőlem hogy én jól teljesítsem a tipikus női szerepeket, miközben ő nem nagyon produkálja a férfias szerepet. Én inkább természetjárós vagyok, a belső értékeket igyekszem fejleszteni, ő meg tv-nézős, és rongyrázós. A Legutóbbi veszekedésünk során kezdtem úgy érezni hogy kiújul nálam a pánikbetegségem. Mellette szólnak azok az érvek hogy szeret, ragaszkodik hozzám, hűséges típus, családcentrikus.
Ti mit tennétek a helyemben?
27N
Bakker, nem az exem véletlenül? :D Neki sem volt sok humora, nekem annál jobb, az ötletes beszólásaimon mások mindig jókat nevettek, ő fapofával nézett ki a fejéből és mindig megkérdezte "most gúnyolódsz?". Ő is megsérdődött mindenen, soha nem vette a lapot, olyan volt, mint egy kis hülyegyerek.
A férfias viselkedés is messze állt tőle, finnyás volt, félt a baktériumoktól, de a tisztítószerektől is, lusta is volt. Elképzeltem, hogy ilyennek szülni? Rám maradna egyedül minden, a háztartás, a gyerek, de közben persze imádott villogni velem, hogy milyen jó nő vagyok és milyen jó velem megjelenni.
Tehát én tapasztalatból azt mondom, menekülj! Ha már nem tudsz rá férfiként nézni, akkor már úgyis mindegy szerintem.
Egy ilyen természetű emberrel nem leszel boldog, előbb-utóbb le fog húzni a szintjére.
Ne szülj egy gyereknek gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!