Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál ezek alapján a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ezek alapján a pároddal?

Figyelt kérdés

Abszolút nincs humorérzéke,amolyan fapofa. Minden kis apróságon képes fennakadni, türelmetlen, sértődékeny,nincsenek ötletei, nincsenek céljai. Elvárja tőlem hogy én jól teljesítsem a tipikus női szerepeket, miközben ő nem nagyon produkálja a férfias szerepet. Én inkább természetjárós vagyok, a belső értékeket igyekszem fejleszteni, ő meg tv-nézős, és rongyrázós. A Legutóbbi veszekedésünk során kezdtem úgy érezni hogy kiújul nálam a pánikbetegségem. Mellette szólnak azok az érvek hogy szeret, ragaszkodik hozzám, hűséges típus, családcentrikus.

Ti mit tennétek a helyemben?

27N

2016. okt. 19. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ilyen emberrel össze se jöttem volna. Fapofa.. :)) Persze, hogy szakítanék és keresnék valakit akivel jól érzem magam.
2016. okt. 19. 10:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sok dologban különböztök, ráadásul ő lehúz téged, nem előre lendít. Én kilépnék egy ilyen kapcsolatból. Keress mást, akivel jobban összeilletek.
2016. okt. 19. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Egy hosszútávú kapcsolathoz kevés az, hogy szeretitek egymást. Szükség van összhangra. Nem kell hogy mindenben egyezzen a véleményetek, de te itt semmit nem írtál ami közös lenne bennetek. Inkább keress mást, és ne vesztegesd olyanra az idődet, akivel már most se érzed jól magad.
2016. okt. 19. 10:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem is értem akkor minek jöttél össze vele?
2016. okt. 19. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Szakitanek :)
2016. okt. 19. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, nem az exem véletlenül? :D Neki sem volt sok humora, nekem annál jobb, az ötletes beszólásaimon mások mindig jókat nevettek, ő fapofával nézett ki a fejéből és mindig megkérdezte "most gúnyolódsz?". Ő is megsérdődött mindenen, soha nem vette a lapot, olyan volt, mint egy kis hülyegyerek.

A férfias viselkedés is messze állt tőle, finnyás volt, félt a baktériumoktól, de a tisztítószerektől is, lusta is volt. Elképzeltem, hogy ilyennek szülni? Rám maradna egyedül minden, a háztartás, a gyerek, de közben persze imádott villogni velem, hogy milyen jó nő vagyok és milyen jó velem megjelenni.

Tehát én tapasztalatból azt mondom, menekülj! Ha már nem tudsz rá férfiként nézni, akkor már úgyis mindegy szerintem.

2016. okt. 19. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy ilyen természetű emberrel nem leszel boldog, előbb-utóbb le fog húzni a szintjére.

Ne szülj egy gyereknek gyereket!

2016. okt. 19. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Az én párom is ilyen. Én már csak nevetek rajta. Próbáld elfogadni ha szereted.
2016. okt. 19. 15:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, ezeket a férfi-női szerepeket erőltető vadb.rmokkal nem is kezdenék sosem.:)
2016. okt. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!