Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakadjak el tőle?
Van egy férfi, aki kezdetben a barátom volt, majd átalakult komolyabbá. A problémám, hogy nem vesz komolyan, de képtelen vagyok tőle elszakadni... néha ígérget fűt fát, mondja, hogy szeret, hogy velem mindent eltudna képzelni, majd eltűnik napokra, és egy smst sem ír. Nem gondolom, hogy ilyenkor csinálna valamit, vagy mással lenne, hanem egyszerűen nincs igénye rám... Aztán ha felhozom, jönnek ismét az ígéretek, amivel kicsit megint a rózsaszín ködben tart, és elhiszem hogy úgylesz, aztán megint koppanás. Ha hív, akkor persze ugrok, ha nemmegyek, vagy nem keresem, megvagyok vádolva, hogy biztos van valakim és mással k.féltetem magam... Hozzáteszem, alaptalan minden vád, ő ismer engem a legjobban, pontosan tudja, h egy kapcsolatomból sem kacsintgattam ki. Ezért is esik rosszul pont tőle az ilyen, azzal magyarázkodik h nehezen bízik... de ez nekem már sok :( megint elküldtem a francba, előre látom, hogy holnap jönnek megint a szép ígéretek... Attól félek, ha letiltom mindenhonnan és nem keresem elszalasztok egy alkalmat, valahol bízom abban, h megtudom változtatni. Mit tegyek? Segítsetek, érzelmileg borzasztóan manipulál :(
28N ő 40FF
Milliószor elmondtam már neki, hogy ez nekem kevés, amit ő nyújt az nulla, mintha a falnak beszélnék, azt hiszi mindig visszatérhet. Hát mostmár nem. Egyébként ilyen sose volt, hogy ennyi időre eltűnt volna, és a legbosszantóbb nekem az, hogy nem az h elvesztem, hiszen mi hiányozzon egy ilyen férfiből aki nem becsül, nem vállal fel, és egy kedves szót sem kapok tőle? Inkább az fáj, hogy baromi hülyének néz, és a vaknak is feltűnik, és azt hiszi nekem nem, hogy mindezt velem megteheti. Volt barátnője 12 évig tűrte neki ugyanezt... napokra eltűnik, meglátogatja 2-3 hetente egy éjszakára, telefont rá nem emeli, a csaj hívja stb... mert bízott ő is benne hogy jobb lesz, h összeköltöznek stb. A pasi elmondása szerint szerette a csajt. Hát, nálam a szeretet máshogy működik...
És a poén h pont a pasi osztotta az észt a kapcsolataimban, hogyha szeretne az épp aktuális párom (ugye mi barátként kezdtük), felhívna, mindennap tudni akarna rólam stb...
Többet kaptam tőle annó, míg barátok/haverok voltunk, órákon át telefonálgattunk, találkozgattunk, de ez ami most van tényleg egy nagy nulla...
Előre látom, ha írni mer, mintha misem történt volna kiakadok, h ennyire hülyének h nézhet...
rámírt ma úgy, mintha én letiltottam volna őt telóról, ő meg végig keresett engem :DD "ennyit írt: te komolyan letiltottál engem?! egész végig kerestelek"
a poén h fenyegettem őt régen hha mégegyszer eltűnik letiltom, és többet nem ér el... most azt akarta beadagolni h ő keresett csak a tiltásom miatt nem kaptam meg az üzeneteit. le se volt tiltva :D szánalmas.. kiosztottam, ezt annyiban nemtudtam hagyni. jött, hogy szeret és imád és min változtasson, majd nekem állt hogyha ő ennyire sz.r akkor mit akartam tőle. és én csesztem át őt :D megírtam h nemtudtam h ennyire s.zar, de bíztam egy normális kapcsoltaban.. elküldtem a fenébe. azóta csönd van.
" most azt akarta beadagolni h ő keresett csak a tiltásom miatt nem kaptam meg az üzeneteit. le se volt tiltva :D"
Legyen letiltva, már írtam fentebb. Lehet még ragozni a kakát, de attól kaka marad, hiába győzködöd az ilyen típusú embert, úgyis úgy forgatja, hogy te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!