Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakadjak el tőle?
Hetekkel korábban szakítottunk a párommal mert kiderült hogy másodjára is megcsalt.
Ő tagadott mindent,hogy mentse a bőrét de már nem tudtam benne bízni és hinni neki.
1 hétig nem beszéltünk de aztán megkeresett,hogy eljönne a cuccaiért.
Azóta pár nap kihagyásokkal de beszélünk folyamatosan és egyszerűen nem tudunk egymástól elszakadni.
Nincs köztünk semmi,de mindig keres valami miatt.
Továbbá féltékeny mindenkire és az az agyszüleménye,hogy én mindenkivel lefekszem és,hogy én végig hazudtam neki mert,hogy én biztos végig csaltam őt.
Teljesen megőrít folyamatosan magyarázkodom holott nem tudom miért.
Olyan dolgokat talál ki ami nem igaz és vádaskodik folyamatosan.
Aztán összeveszünk másnap ugyanúgy megtalál valami miatt és a vége mindig ugyan az.....elkezd vádaskodni.
Szeretnék tőle elszakadni de 2.5 évig voltunk együtt nehéz. Úgy érzem ha őt elengedem soha nem lesz senkim.
Tanácstalan vagyok.
22éves nő vagyok volt párom 29 éves
Én úgy vagyok vele, hogy az tagadjon valamit folyamatosan, akinek van is mit..
Ha te tudod, hogy nem csaltad, meg nehogy a fejeden legyen már, hogy ő mit gondol, ha nem képes hinni neked.
A másik, hidd el, lesz más.Mindig lesz.Amúgy most esik le, ő csal meg, és mégis ő osztja az igét??-Ne legyél buta:)
"Úgy érzem ha őt elengedem soha nem lesz senkim. " - hogy a fenébe ne lenne...
Ha meg elviseled ezt a mentegetőzős helyzetet a nagy semmiért, netán még vissza is fogadod, - akkor legalizálod azt azt elképzelését, hogy te ott vagy háztájinak, ő meg kalandozik, amerre gondolja.
Az a jövő tetszene?
Ha most a helyedben lennék és holnap újra rázendítene a szlogenre én már tuti rávágnám, hogy "IGEN B.Z'MEG megcsaltalak.Sőt, amúgy minden nap.Mit hittél hallod, csak neked szabad?"
Ha látja rajtad, hogy védekezel, érdekel téged annyira, hogy foglalkozz vele, jó hogy nem fog rólad leszállni, sem pedig a témáról.
Rá kell lépni kicsit a tökére:)
Úgy szakadj el tőle, hogy nem állsz szóba vele, - ez elég fontos lépés.
mellesleg akkor nem tudja nyomni a dumát sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!