Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakadjak el tőle?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki kezdetben a barátom volt, majd átalakult komolyabbá. A problémám, hogy nem vesz komolyan, de képtelen vagyok tőle elszakadni... néha ígérget fűt fát, mondja, hogy szeret, hogy velem mindent eltudna képzelni, majd eltűnik napokra, és egy smst sem ír. Nem gondolom, hogy ilyenkor csinálna valamit, vagy mással lenne, hanem egyszerűen nincs igénye rám... Aztán ha felhozom, jönnek ismét az ígéretek, amivel kicsit megint a rózsaszín ködben tart, és elhiszem hogy úgylesz, aztán megint koppanás. Ha hív, akkor persze ugrok, ha nemmegyek, vagy nem keresem, megvagyok vádolva, hogy biztos van valakim és mással k.féltetem magam... Hozzáteszem, alaptalan minden vád, ő ismer engem a legjobban, pontosan tudja, h egy kapcsolatomból sem kacsintgattam ki. Ezért is esik rosszul pont tőle az ilyen, azzal magyarázkodik h nehezen bízik... de ez nekem már sok :( megint elküldtem a francba, előre látom, hogy holnap jönnek megint a szép ígéretek... Attól félek, ha letiltom mindenhonnan és nem keresem elszalasztok egy alkalmat, valahol bízom abban, h megtudom változtatni. Mit tegyek? Segítsetek, érzelmileg borzasztóan manipulál :(

28N ő 40FF

2017. ápr. 13. 21:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ne legyel hulye
2017. ápr. 13. 21:28
 2/19 A kérdező kommentje:
eléggé az vagyok :( de letiltsam hogy el se érjen? duplán rossz nekem, mert régen a barátom volt, az egyetlen ember aki mindig mellettem állt és segített :( és barátot is vesztek vele meg szerelmet is... hogyan győzzem meg magam, hogy ő nem változik, és nem kellek neki igazán?
2017. ápr. 13. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember nem a barátod. Baráttal így nem viselkedünk.
2017. ápr. 13. 22:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szépen leírtad az exemet. Addig fog játszani veled, amíg partner vagy ebben. Kihasznál és visszaél azzal, hogy te szereted őt, de hidd el, ő nem szeret téged. Az exem is folyton eltűnt, aki szeret, az nem fog eltűnni, mert nem csak bizonyos napokon van rád szüksége.

Én azt vallom, amiért vagy akiért küzdeni kell, már régen rossz. Nehéz ezzel szembenézni, de magadért tedd meg!

2017. ápr. 13. 23:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Vívódtam én is ilyen helyzetben, bár szex nem volt, csak érzelmi manipuláció. Nehéz a tiltás, de segít, az alkalmat pedig ő szalasztotta el, nem te.
2017. ápr. 14. 10:45
 6/19 A kérdező kommentje:
soha nem lesz ez már jobb ugye? másfél éves barátságról beszélünk, most próbálkoztunk komolyabban kapcsolattal, de már úgy sem vesz figyelembe mint barátot... régen legalább keresett és írkáltunk éjszakákon át, segített a nehéz helyzetekben (munka, akkori párkapcsok), most az se érdekli élek-e vagy halok... nem jelentkezett csütörtök óta. és elvileg a barátnője vagyok... milliószor megírtam már neki h ennyi és vége, de nem veszi komolyan. más nővel is eljátszotta ezt, sőt az összes barátnőjével ezt csinálta, azok kitartottak mellette éveken át, és lenyelték, h a kedves párjuk eltűnik napokra, hetekre... hát én nem, mert én többre vágyom. tudja ő is, és aljas dolog h tudja mennyire érzékeny vagyok, és ő is visszeél... ha most letiltom, és megszűnök neki létezni azlesz h biztos van valakim, és előre látom h visszafogja forgatni, hogy dejó h nem vett komolyabban mert én biztosan folyamatosan csaltam.
2017. ápr. 14. 11:25
 7/19 anonim ***** válasza:
Azzal már ne törődj, hogy ő mit fog gondolni rólad! A saját boldogságodat tartsd szem előtt, ne egy ilyen ember véleményét, aki nyilvánvalóan csak használ téged, de nem szeret!
2017. ápr. 14. 12:07
 8/19 anonim ***** válasza:
Írtam neked privátot nem írtál vissza :(.
2017. ápr. 14. 16:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellesz neki eléggé és nem is szeret eléggé. Neki így nagyon kényelmes, aztán ha kiborulsz jönnek megint az ígéretek. Ne dőlj be ezeknek és jól látod manipulál, mert hagyod neki. Sőt,még azt akarja, hogy neked legyen bűntudatod. Téged vádol hűtlenséggel. Szerintem van rajtad kívűl valakije, talán vele is ezt csinálja és ezért vetíti ki rád, hogy félre k.félsz.

Próbálj erőt venni magadon és lépj ki ebből a mérgező kapcsolatból, akármennyire is fáj.

2017. ápr. 15. 18:57
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm...képzeljétek, szerda óta nem is keres... előre látom, hogy kedden kapok tőle vagy egy bocsi üzenetet, vagy úgy fog írni, mintha mi sem történt volna... borzalmas állapot :(
2017. ápr. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!