Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakadjak el tőle?
Van egy férfi, aki kezdetben a barátom volt, majd átalakult komolyabbá. A problémám, hogy nem vesz komolyan, de képtelen vagyok tőle elszakadni... néha ígérget fűt fát, mondja, hogy szeret, hogy velem mindent eltudna képzelni, majd eltűnik napokra, és egy smst sem ír. Nem gondolom, hogy ilyenkor csinálna valamit, vagy mással lenne, hanem egyszerűen nincs igénye rám... Aztán ha felhozom, jönnek ismét az ígéretek, amivel kicsit megint a rózsaszín ködben tart, és elhiszem hogy úgylesz, aztán megint koppanás. Ha hív, akkor persze ugrok, ha nemmegyek, vagy nem keresem, megvagyok vádolva, hogy biztos van valakim és mással k.féltetem magam... Hozzáteszem, alaptalan minden vád, ő ismer engem a legjobban, pontosan tudja, h egy kapcsolatomból sem kacsintgattam ki. Ezért is esik rosszul pont tőle az ilyen, azzal magyarázkodik h nehezen bízik... de ez nekem már sok :( megint elküldtem a francba, előre látom, hogy holnap jönnek megint a szép ígéretek... Attól félek, ha letiltom mindenhonnan és nem keresem elszalasztok egy alkalmat, valahol bízom abban, h megtudom változtatni. Mit tegyek? Segítsetek, érzelmileg borzasztóan manipulál :(
28N ő 40FF
Szépen leírtad az exemet. Addig fog játszani veled, amíg partner vagy ebben. Kihasznál és visszaél azzal, hogy te szereted őt, de hidd el, ő nem szeret téged. Az exem is folyton eltűnt, aki szeret, az nem fog eltűnni, mert nem csak bizonyos napokon van rád szüksége.
Én azt vallom, amiért vagy akiért küzdeni kell, már régen rossz. Nehéz ezzel szembenézni, de magadért tedd meg!
Nem kellesz neki eléggé és nem is szeret eléggé. Neki így nagyon kényelmes, aztán ha kiborulsz jönnek megint az ígéretek. Ne dőlj be ezeknek és jól látod manipulál, mert hagyod neki. Sőt,még azt akarja, hogy neked legyen bűntudatod. Téged vádol hűtlenséggel. Szerintem van rajtad kívűl valakije, talán vele is ezt csinálja és ezért vetíti ki rád, hogy félre k.félsz.
Próbálj erőt venni magadon és lépj ki ebből a mérgező kapcsolatból, akármennyire is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!