Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Èrdekel a történetem? Elmesélem hátha te megérted. A Párkapcsolatom.
Minden pasi ilyen?
Ha van idöd és kedved olvasd el:
2009 február 7 reggel, felkeltem szokásos fogmosás készülödés. Egyszer csak felhívott egy nagyon jó Bnöm h nem-e lenne kedvem el menni velük(nem rég feldett pasijával ès haverjaival) bulizni. Mondom naná h elmegyek szakítás után voltam és nagyon társasági ember vagyok. tudjátok h van ez szakítás után hátha össze jön vmi ;P nah most elkezdtem ügye készülödni, stb, elindultam nagyon jó volt a hangulat. szemezgettem pasikkal, egyszercsak, bettoppant Ö.(mostani párom).El kezdtünk beszélgetni ahogy az szokott lenni. Eljött a buli vége, másnap msnen felvett vki "nah vajon ki" igen ügyes vagy , :D Ö volt az (nevet nem irok tudod te kire gondolok) elkezdtünk dumálgatni msnen becézgetett füzött h találkozzunk 2 napra rá mondom miért ne. találkoztunk sétálgattunk beszélgettünk. szép volt jó volt. Itt jön az èrdekesség: 3 hónap után kezdtek elfajulni a dolgok kijött rajta a féltékenység, az irigység szó szerint ki lettem sajátítva, mint irtam tártsasági lény vagyok szükségem van a társaságra, de a haveri össze gyülekezetek egyre kevesebbek lettek. a mai napon örülök ha 2 havonta 1x kimozdulunk vhova. Nah de nem is ez a probléma, egyre növekedett bennem az az érzés h mellette nem vagyok nö. hogy miért? ha sírtam nem vigasztalt meg, söt beszologatott nem túl kedveseket. Ez csak egy példa a leg gyengébb, igen néha meg is ütött, sokan mondták h hülye vagyok h vele vagyok hiszen nem tisztel mint nöt, de szeretem és ö is szeret csak egyszerüen nem tudja ki mutatni. miért van ez talán neveltetés? ezt láthatta apjátol? lehet ezen változtatni? szeretjük egymást de bevallom nagyon gyenge vagyok lelkileg. mit kell tennem h tiszteljen? Èn csak egy szeretetéhes nö vagyok. Minden pasi ilyen? hogy van ez? nem nött még föl?
Ha neked az kell, hogy valaki szeretetből megüssön meg beszóljon, meg úgy alapból lelkileg a porba tiporjon és kinyírja a társasági életedet, és neked ettől kielégül a szeretethiányod, akkor áldásom rátok. Na de most komolyan... Neked tényleg ez kell? Nem hinném... Akkor meg ne győzködd magad azzal, hogy szeret és szereted, mert semmi értelme. Dobd ki, hozd helyre az életed. Tudom, hogy nehéz, és mint kívülállónak könnyű pofáznom, de ha hagyod, hogy megalázzon, akkor miért hagyná abba?
19L
(elnézést, ha durva voltam, nincs most olyan jó kedvem)
Biztos, hogy nagyon nehéz lesz, de hagyd el.
Az én volt barátom is teljesen ki akart sajátítani, még arra is féltékeny volt, hogy a barátnőimmel elmentem kávézni.Persze, olyan volt, hogy otthagyott betegen és elment bulizni...Aztán jöttek az első nehézségek és Ő hagyott el.
Ezek a fajta emberek csak használnak téged és sohasem számíthatsz rájuk.
Légy erős, és probáld meg kerülni vele a kapcsolatot. Lehet, hogy hosszú idő lesz mig kijösz belőle, de legalább próbáld meg. Ennyivel tartozol magadnak.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat bár 1-2 kommentezönek azt üzenem h nem léptem félre a kapcsolatba egész végig egy pasirol beszéltem vmit elolvashattál :D
A másik kommentezönek pedig akik kérdezte a korunk 19 évesek vagyunk, és azért is reménykedek igazábol h változni fog mert még fiatalok vagyunk, meg állitolag a pasik ügye késöbb érnek, de sajnos az utobbi idöbe nagyon hajlok a szakitásra. van neki aranyos oldala is csak sajnos az olyan ritkán jön elö mint luxus hotelbe az egér :D hülye hasonlat volt de értitek, ténleg köszönöm mindenkinek és bocsi h ien sokat dumálok, jah és még egy az egyik kommentezö azt is irta h neki is volt egy hasonlo pasija aki nem engedte el a bnöivel asszem kávézni na most nállunk is volt pár is szitu volt h elmentem kozmetikushoz és 5 percenként hivogatott h holvagyok meg tuti pasival vagyok szal ez van :D asszem itt lépnem kell most gondoltam csak át a dolgokat igazán, hohy leirtam ezeket, hogy birtam eddig, 15 hónap... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!