Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Èrdekel a történetem? Elmesélem hátha te megérted. A Párkapcsolatom.
Minden pasi ilyen?
Ha van idöd és kedved olvasd el:
2009 február 7 reggel, felkeltem szokásos fogmosás készülödés. Egyszer csak felhívott egy nagyon jó Bnöm h nem-e lenne kedvem el menni velük(nem rég feldett pasijával ès haverjaival) bulizni. Mondom naná h elmegyek szakítás után voltam és nagyon társasági ember vagyok. tudjátok h van ez szakítás után hátha össze jön vmi ;P nah most elkezdtem ügye készülödni, stb, elindultam nagyon jó volt a hangulat. szemezgettem pasikkal, egyszercsak, bettoppant Ö.(mostani párom).El kezdtünk beszélgetni ahogy az szokott lenni. Eljött a buli vége, másnap msnen felvett vki "nah vajon ki" igen ügyes vagy , :D Ö volt az (nevet nem irok tudod te kire gondolok) elkezdtünk dumálgatni msnen becézgetett füzött h találkozzunk 2 napra rá mondom miért ne. találkoztunk sétálgattunk beszélgettünk. szép volt jó volt. Itt jön az èrdekesség: 3 hónap után kezdtek elfajulni a dolgok kijött rajta a féltékenység, az irigység szó szerint ki lettem sajátítva, mint irtam tártsasági lény vagyok szükségem van a társaságra, de a haveri össze gyülekezetek egyre kevesebbek lettek. a mai napon örülök ha 2 havonta 1x kimozdulunk vhova. Nah de nem is ez a probléma, egyre növekedett bennem az az érzés h mellette nem vagyok nö. hogy miért? ha sírtam nem vigasztalt meg, söt beszologatott nem túl kedveseket. Ez csak egy példa a leg gyengébb, igen néha meg is ütött, sokan mondták h hülye vagyok h vele vagyok hiszen nem tisztel mint nöt, de szeretem és ö is szeret csak egyszerüen nem tudja ki mutatni. miért van ez talán neveltetés? ezt láthatta apjátol? lehet ezen változtatni? szeretjük egymást de bevallom nagyon gyenge vagyok lelkileg. mit kell tennem h tiszteljen? Èn csak egy szeretetéhes nö vagyok. Minden pasi ilyen? hogy van ez? nem nött még föl?
csodálkozol, hogy féltékenykedik a barátod???
más sráccal találkozol.pfff. gratulálok.
szerintem felejtsd el, ha valakit szeretünk azt nem ütjük 'mer ugye szeretjük.sem szavakkal nem bántjuk,hanem szépeket mondunk neki(csillagvirág meg ilyeneket)
ha el akar menni a barátaival,barátnőivel mert jól akarja érezni magát elengedjük ,mert nekünk az jó ha ő boldog,és különben sem vagyunk összeoperálva .
Na Én végig olvastam.
Hát elég fura sztori.
De szerintem akárhogy szereted, megütött ott kell hagyni.
A másik, hogy amikor össze jöttetek nem volt ilyen?
A pasid, paraszt.
Már csak azért is mert, nem megvigasztalt hanem még be is szólt.
Nem minden pasi ilyen.
Vannak normálisak is.
Hány évesek vagytok?
nekem ugyanez volt
én 1 hétig bírtam és léptem
azóta meg a mobilján mutogatja másoknak rólam a meztelen képeket...
szakítás után ugrik a majom a vízbe, hogy kivel is voltunk mi együtt úristen
Szia!
Ne haragudj, de engem ez nagyon kétségbe ejt. Vegyük pontokba:
- kisajátít
- szörnyen féltékeny
- nem tiszteli benned a nőt
- nem vigasztal meg, ha baj van
- MEGÜTÖTT (!!!)
A pozitív oldalon csak annyi van, hogy szereted. Ez pedig te vagy, belőled eredő érzés, ami rózsaszín ködbe tud burkolni egy ilyen (bocsáss meg) senkiházi tahót!
Tudod, sokat olvastam bántalmazott nőkről, és amikor egy "férfi" arra vetemedik, hogy megüssön egy nőt, akkor ott már nagy bajok vannak agyban. Kevés kivétellel egy ilyen kapcsolat sosem lesz jobb. Ráadásul, a járás a prológusa, a felvezetője annak a lehetőségnek, hogy esetleg később komolyabb dolgok történjenek, és ilyenkor mindenki a legszebb-legjobb formáját adja, hogy megnyerje választottja szívét. A te barátodnak ez a legszebb oldala? Ha most így viselkedik, mi lesz később?!
Drága Kérdező, ez a fickó ZSÁKUTCA, addig hagyd faképnél, amíg teheted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!