Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek ha a ferjetek igy viselkedne?
Ha nem lépsz valamit,még most,felnőttként a fiad kutyába nem fog nézni.Erre készülj fel!
Én is tehéntejet ittam,de legalább az én apám ennél példásabb volt és meló ide vagy oda,mindig ő fürdetett,mindig játszott velem.Sőt,oviba is ő vitt később.
53-as valószínű hígították forralt vízzel.
Egy újszülött borjú - akinek természetesen készül a tehéntej, ~50 kg.
Valószínű, a kisbabának emésztési gondjai vannak...
sír, kínlódik-> anya ideges-> átveszi a kisbaba-> még jobban sír-> ez egy ördögi kör.
Orvoshoz kell menni, beállítani a helyes táplálást és segítség kell - hogy néha egy-két órára az anya el tudjon menni EGYEDÜL egy kicsit regenerálódni.
Hiaba szidjatok szerencsetlen annyira egyszeru mint a faek. valoszinuleg nem tud szerbul se mert akkor tudna beszelni az orvossal. Ha nem kerul a gyerek orvoshoz elobb utobb komoly gasztro problemai lehetnek (lesznek is). gondolom a ferjevel egyutt kettejuknek nincs 8 osztalya itt mi hiaba magyarazunk tapszerrol meg hasonlokrol. legalabb laktozmentes tejet venne a nyomorult gyereknek de tuti fogalma sincs hogy mi az.
KERDEZO; VIDD A GYEREKET OLYAN ORVOSHOZ AKIVEL TUDSZ BESZELNI VALAMILYEN NYELVEN. ekkora gyereknek tapszert kell adni ha nincs anyatej. annyira szegenyek vagytok hogy nem tudjatok a tapszert se megvenni? muszlimok vagytok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!