Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többsége miért "szeret ki" rögtön a barátjábol ha meglát egy nála sokkal helyesebb pasit?
18 éves, ennyi, éretlen, nem tudja, mi számit igazán. Honnan is tudná. Nem akartam ezzel megbántani, majd biztos ő is rájön egyszer..
Szakitáshoz kevésnek tűnik, de ha tényleg nagyon zavar, biztatlak a továbblépésre, azért elszórva, de vannak okos, jó lányok már 18 körül ;)
Az én exem sem volt egy Don de Narkó, de mégsem tudtam más pasira ránézni. Most dobott:(
Meg kell tanulnom újra más szemmel nézni a pasikat...nehéz lesz.
Ha egy "lány" így tesz, akkor az nem is szerette a barátját!
Mert ha szeretné, akkor számára ő lenne a világon a legtökéletesebb pasi!!
Am 18L
Mi is majdnem 2 éve vagyunk együtt, de én még mindig a barátomat tartom a legjóképűbb férfinak, akit ismerek... néha már úgy érzem, túl gyermeteg lélekkel rendelkezem emiatt, na mindegy :) A ő teste nem kigyúrt, de amióta megismertem, nem is vonzanak a nagy muszklik :D Helyesnek tartom akkor is, amikor nem borotválkozik meg, ha tiszta kosz és akkor is, ha totál gyűrött a pólója... nem érdekel, mert odabent egy olyan különleges lélek lakozik, amin a külső (bármilyen legyen is az) semmit sem csorbít! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!