Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a barátom önző? Segítség

Figyelt kérdés

csak egy példa az ezerből:

egy haverja mondta neki, tud a bérestől hozni vitaminokat, stb ingyen/olcsón. a párom mondta ok, akkor neki kell immunerősítő. a srác mondta többet rendeljen mert nem kerül semmibe (ott dolgozik)erre a pasim akkor ilyen olyan porcerősítő meg ilyenek. a gondom ott kezdődik, hogy én hónapok óta fel vagyok fázva, nincs pénzem vitaminokra, a lényeg én miért nem jutok eszébe, hogy nekem is hozasson vmit?

ezer meg egy ilyen dolog van, hogy rám soha nem gondol.

miért van ez? mit tudok ez ellen tenni. tekintve, hogy én a fogkefét is duplán vásárolom, meg sorolhatnám...

előre is köszi a tanácsokat

2010. máj. 11. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj! Egy pasinak már nem is kell törődni vagy szeretni?

Csak teljes mértékben kiszolgálni az igényeit, és ráhagyni mindent?

Igen is vannak gondoskodó, szeretni tudó hapsik!

Ha nem vársz el semmit a másiktól csak alárendelt leszel, nem egyenrangú egy kapcsolatban.

2010. máj. 11. 19:57
 12/16 A kérdező kommentje:

most olvastam az előzőt

próbálok lenyugodni, de olyan rettenetesen rosszul esik a saját barátom nem társam

2010. máj. 11. 19:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, beszélj vele, egyébként ez hülyeség, hogy szólnod kéne neki.

a minimum az, hogy megkérdezi, hogy neked szívem esetleg kell valami?

Nem az, hogy még Neked kéne szólnod.

Furcsa...

Sok sikert a dolog megoldásához :-)

16/F

2010. máj. 11. 20:02
 14/16 nielindi ***** válasza:
45%
most te azért sirsz, mert nem rendezi be a lakást meg nem vesz ruhákat, kis szärokat neked?!?! lehet h ö önzö, de te egy számito dög vagy, aki annyit akar, h eltartsa a pasija. egy csoki és egy bérlet között van különbség. ehhh...
2010. máj. 11. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem kellene vádolnod a kérdezőt, szerintem te sem vagy jobb. A kommented alapján el tudom képzelni, hogy amikor a barátnőd megkér, hogy vegyél neki bérletet, számolgatod, mennyivel kerül többe a bérlete annál, amennyit ő a héten rád költött.

Kérdező: A férfiak ilyenek, de például az én barátomnak néha eszébe jut, és felajánlja, hogy vesz nekem bérletet, és szerintem ez a normális. Az már más kérdés, hogy ki szoktam fizetni neki, elvégre a saját utazásomat ne ő finanszírozza, de azért jó érzés, hogy néha gondol rám is. Szerintem ha szeretsz valakit, sokat gondolsz rá, így legalább néha eszébe kellene jutnod pont akkor is, ha ilyen helyzet áll elő. Bár ez csak az én véleményem, azért szólj rá néha, ha ennyire zavar a dolog.

2010. máj. 12. 00:54
 16/16 A kérdező kommentje:

amúgy ő 3szor annyit keres mint én, én meg minimálbérből élek

nem azt várom, ,hogytartson el, hanem én az utolsókat is neki adnám, ő meg még ingyen sem hoz semmit (vitamint)amikor megteheti

nemigazán a pénze hiányzik, hanem valamiféle törődés, de az teljesen

próbáltam már éreztetni vele dolgokat, de ált-ban kiakad, hogy mit képzelek, már az is terhes neki és megszólja, ha megyünk vmi programra, és ő fizeti az én belépőmet.

nem tudom mit tegyek

de köszönet az eddigiekért

2010. máj. 12. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!