Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, hogy a baratom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy a baratom, ujra megbizzon bennem?

Figyelt kérdés

Van egy baratom 2 honapja,es elmondtam neki,hogy elkovettem egy nagy hibat es egy hazibuli alkalmaval lefekudtem valakivel.Nem vagy kurv@ se hasonlo,csak egyszeruen sok pia s megtortent.tudom nemlehet a reszegsegre fogni,de nagyon banom,ejszaka mindig sirok ha eszeme jut meg ilyesmi.A baratom nem szakitott mikor ezt megtudta,csak azt mondta,hogy kivan akadva,mert neme zt gondolta rolam,de igy ismert meg,es scalodott....

Szerintem most azthiszi egy huje rib@nc vagyok:((

Nagyon szeretem,mit tehetnek,hogy megint annyira szeressen,mint amielott ezt megtudta.?

Hogy bizonyitsam be,hoogy nem vagyok az?:((

Egesz ejszaka sirtam,nem biirom..:(

Bocsi,hogy hosszu lett.

2010. okt. 19. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért annyira ne sajnáld magad. Sehogy nem fogod tudni bizonyítani, hogy nem vagy az. Ami azt illeti, te sem mondhatod biztosra, hogy nem vagy az. Én személy szerint azonnal dobtalak volna. Nem is beszélve arról, hogy csak 2 hónapos kapcsolatról van szó. Ha meg is mented ezt a kapcsolatot, már vérezni fog.
2010. okt. 19. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:

a barátod jól hiszi..az vagy aminek leírtad magad már ne is haragudj de csak a pia miatt... vess magadra ember..

undorító vagy

3/5 anonim ***** válasza:
Az idő mindent megold! És ezt a témát ne feszegesd, mert akkor nehezebb lesz neki is elfelejteni. Bár elfelejteni nem fogja, de legalább kicsit majd megenyhül. De az is lehet, hogy innentől már sose fog úgy szeretni, mint azelőtt. Hát... majd kiderül.. te már nem tehetsz semmit, mostmár Ő választ!
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy a barátod nem szakított veled, én rögtön kidobtalak volna. :/
2010. okt. 19. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogyan hasonló helyzetben a barátodtól elvárnád, hogy bizonyítsa neked, hogy hűséges és csak egyszer hibázott.
2010. okt. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!