Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a barátom önző? Segítség
csak egy példa az ezerből:
egy haverja mondta neki, tud a bérestől hozni vitaminokat, stb ingyen/olcsón. a párom mondta ok, akkor neki kell immunerősítő. a srác mondta többet rendeljen mert nem kerül semmibe (ott dolgozik)erre a pasim akkor ilyen olyan porcerősítő meg ilyenek. a gondom ott kezdődik, hogy én hónapok óta fel vagyok fázva, nincs pénzem vitaminokra, a lényeg én miért nem jutok eszébe, hogy nekem is hozasson vmit?
ezer meg egy ilyen dolog van, hogy rám soha nem gondol.
miért van ez? mit tudok ez ellen tenni. tekintve, hogy én a fogkefét is duplán vásárolom, meg sorolhatnám...
előre is köszi a tanácsokat
ok csak utólag közli az ilyen lehetőségeket, amikor már nem áll fenn ...
most hiába mondanám, egyszeri alkalom volt...
Szégyellheti magát! Fel vagy fázva és ő nem gonol rád? Micsoda bunkó! Ezek szerint nem vagy neki annyira fontos.
Nekem is volt egy hasonló, az úgy nyitotta ki előttem az ajtót hogy előre ment én meg utána. :( Nem tipikus férfi az ilyen hanem szimplán bunkó! Ha én szeretek valakit akkor törődöm vele!
én is erre gondoltam
én a boltban ha bemegyek tusfürdőért, neki is szagolgatok
ha veszek egy csokit, nem kezdem el nélküle
szimplán szeretetből!!!
de ő pl magának vesz bérletet, nekem nem venne, holott csak miatta szorulnék rá, mert amúgy a munkahelyem mellett lakom és csak hozzá kell tömegközl. és STB
19:42-es vagyok
Te egy olyan aranyos melegszívű lány vagy.
Kár hogy ilyen bunkókra pocsékolod az idődet és a fiatalságodat! :( Ennél sokkal jobbat érdemelsz!
Csokit sem eszel meg nélküle :) tényleg aranyból van a szíved:) 21/L
csak eddig az összes!! volt pasim berendezte a kérómat, öltöztetett, és stb
ő miért ilyen pancser???? nem szeretne azon gondolkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!