Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a barátom önző? Segítség

Figyelt kérdés

csak egy példa az ezerből:

egy haverja mondta neki, tud a bérestől hozni vitaminokat, stb ingyen/olcsón. a párom mondta ok, akkor neki kell immunerősítő. a srác mondta többet rendeljen mert nem kerül semmibe (ott dolgozik)erre a pasim akkor ilyen olyan porcerősítő meg ilyenek. a gondom ott kezdődik, hogy én hónapok óta fel vagyok fázva, nincs pénzem vitaminokra, a lényeg én miért nem jutok eszébe, hogy nekem is hozasson vmit?

ezer meg egy ilyen dolog van, hogy rám soha nem gondol.

miért van ez? mit tudok ez ellen tenni. tekintve, hogy én a fogkefét is duplán vásárolom, meg sorolhatnám...

előre is köszi a tanácsokat

2010. máj. 11. 19:30
1 2
 1/16 nielindi ***** válasza:
69%
mondd neki, h hozasson neked is. te is önzö vagy, mindenben elsöre rád gondoljon.
2010. máj. 11. 19:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőle kell megkérdezned! Beszéld meg vele!
2010. máj. 11. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát... "a fogkefét is duplán vásárolom, meg sorolhatnám..." Te nő vagy ő (egy tipikus) férfi...ennyi...Megmondod neki, hogy hozzá wazzeg, azt hoz :D
2010. máj. 11. 19:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem mondod el neki,hogy legyen szíves Rád is gondolni,addig az agyi hullámaidból nem fogja kiolvasni!Tudod,kommunikáció mindennek az alapja!Ha azután is így viselkedik,akkor bizony ő ilyen.Ha ez Neked bántó tulajdonság,akkor lapát.
2010. máj. 11. 19:38
 5/16 A kérdező kommentje:

ok csak utólag közli az ilyen lehetőségeket, amikor már nem áll fenn ...

most hiába mondanám, egyszeri alkalom volt...

2010. máj. 11. 19:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellheti magát! Fel vagy fázva és ő nem gonol rád? Micsoda bunkó! Ezek szerint nem vagy neki annyira fontos.

Nekem is volt egy hasonló, az úgy nyitotta ki előttem az ajtót hogy előre ment én meg utána. :( Nem tipikus férfi az ilyen hanem szimplán bunkó! Ha én szeretek valakit akkor törődöm vele!

2010. máj. 11. 19:42
 7/16 A kérdező kommentje:

én is erre gondoltam

én a boltban ha bemegyek tusfürdőért, neki is szagolgatok

ha veszek egy csokit, nem kezdem el nélküle

szimplán szeretetből!!!

de ő pl magának vesz bérletet, nekem nem venne, holott csak miatta szorulnék rá, mert amúgy a munkahelyem mellett lakom és csak hozzá kell tömegközl. és STB

2010. máj. 11. 19:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

19:42-es vagyok

Te egy olyan aranyos melegszívű lány vagy.

Kár hogy ilyen bunkókra pocsékolod az idődet és a fiatalságodat! :( Ennél sokkal jobbat érdemelsz!

Csokit sem eszel meg nélküle :) tényleg aranyból van a szíved:) 21/L

2010. máj. 11. 19:51
 9/16 anonim válasza:
100%
A pasik agyában ez nem egészen így van... A többség, ha nem mondod neki, képtelen ilyen dolgokra egyáltalán gondolni is, mivel nem a gondoskodás az erősségük. De ha azt várod tőle, hogy a te fejeddel gondolkodjon, na azt meg végképp felejtsd el... Ez nem szeretet vagy szerelem kérdése.
2010. máj. 11. 19:52
 10/16 A kérdező kommentje:

csak eddig az összes!! volt pasim berendezte a kérómat, öltöztetett, és stb

ő miért ilyen pancser???? nem szeretne azon gondolkodom

2010. máj. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!