Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, hogy a barátom kint maradjon?

Figyelt kérdés

ugyanis lakásra kell alapoznunk itthon nem bírnánk a hiteleket.

egyenlőre nézek magamnak is munkát azon a részen, ahol ő dolgozik. beszélek neki kint együtt albérletről, meg minden.

ő azért akar hazajönni félmillió helyett 150 ezreket keresni, mert idős, piás emberekkel kell együtt élnie, igénytlen lakásféleségben.

írtam neki, hogy ez csak ideiglenes, és hogy kitartás.

de olyan rossz. én nem akarok itthon lenni vele. mert egy dolog hogy ő 150e-t keresne, de én minimálbér és albérlet mellett majhogynem éhezem, ő meg nem látja át, annyiban segít, hogy elhív moziba. ahova tiszta lelkiismeret furdalással megyek, mert csak pénzkidobást látok benne. de ha gyógyszer kellene, eszébe sem jutna nekem megvenni.és nem rosszindulatból ilyen! el sem tudja képzelni, hogy milyen pénz nélkül. totál nem látja át.és családalapítás miatt célja ugye a lakásvásárlás. én csak külföldben látok reményt.

ötlet a kérdére?

2010. nov. 15. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezeket mondd el neki is úgy,mint ahogy ide leírtad,mert ugye szóból ért az ember!!!!!

Ha nem tudjátok megbeszélni az már régen rossz.Mellesleg nem tudom elhinni,hogy a párod nem találna ott másik lakóhelyet,pl koleszoknál,motelba vagy ha van egy kis ismertsége velük egy olcsóbb albit..

2010. nov. 15. 00:33
 2/6 A kérdező kommentje:

akkor keresne, ha már én is kint vagyok biztos munkahelyen

mellesleg most írt, hogy ő azt akarja, hogy én itthon legyek(fél, hogy összejövök valami pénzes külföldivel)arról magyaráz, majd ő mindent megteremt(ami persze kialakítja azt, hogy tőle függök anyagilag)

amúgymeg a helyzetemről már nemegyszer beszéltem vele, és totál nem képes felfogni milyen nekem. azt mondja, nem baj, ha minimálbért keresek, együttéléskor az ő pénze az enyém is. (ja, mindig be kell majd jelentenem, hogy pl fodrászra kell a pénz-ilyenkor hajlamos mindenki számonkérni, hogy mire kell)

nem tudom lassan azt sem hogy lenne a legjobb

össze vagyok kavarodva

az önépítésem mitt látom mindkettőnk anyagi stabilitásának külföldben az egyensúlyt

nem tudok közös nevezőre jutni így

2010. nov. 15. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha haza is jön te kimehetsz ha szeret utánad megy, te utána mennél hogy együtt építsétek a jövöt ha neki fontosabb a saját kényelme mint 2-k élete akkor talán nem vele kéne családott alapitani.
2010. nov. 15. 01:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Idióta pénzéhes, minibálbéren élő, élni nem tudó p*csa. Selejt.
2010. nov. 15. 08:09
 5/6 A kérdező kommentje:

pont ez nem akarok lenni!!!

és a barátom meg olyan, mintha pont ezt akarná belőlem csinálni, hogy megfogjon...

amúgy írtam neki, hogy örülnék, ha nem a rossz körülmények lebegnének a szeme előtt, hanem a végcél

remélem hat jobbat nem tudok

öszi mindenkinek

ha lenne még valami, jöhet

2010. nov. 15. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:

most kitalálta, hogy karácsonyig csinálja és befejezte az egész külföldösdit

az addigi pénzéből meg vesz egy jobb kocsit és ennyi

mekkora.

2010. nov. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!