Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton azt hallgatom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton azt hallgatom, hogy mi szép más lányon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Kb. Az elmúlt 3 hónapban kezdett rá, hogy mindent megmond nekem, ami más lányon tetszik neki. Pl. Jó az a hajviselet, nekem milyen jól állna. Milyen jó az a tetkó, milyen jó az a ruha, milyen szexi ha a lánynak több fülbevalója van, stb. Megmondtam, hogy engem ez rohadtul nem érdekel, mire közölte, hogy ne legyek ennyire féltékeny, és hogy ő továbbra is el fofja mondani nekem mert szólásszabadság van. Amikor visszavágtam, hogy elkezdtem fiúkat dicserni, napokig paraszt volt velem és nem szólt hozzám.

Múltkor mutattam neki egy egyedi stílusú cipőt, ami nagyon megtetszett, mire közölte, hogy az tényleg csinos és az exének is olyan volt így tényleg csinos. Komolyan nem élhettem volna ezen információ nélkül...

A bajom az, hogy régen nem volt ilyen. Mint mondtam 3 hónapja. Megnézi feltűnően a szép lányokat.

Mielőtt írná valaki: nem vagyok igénytelen. Sminkelek, a hajam.nem zsíros, ápolt vagyok. Egyedüli hátrányom, hogy nincs sok szép ruham, mert nem tehetem most meg, hogy ruhákra költsek.

2017. márc. 17. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott ez egy paraszt.
2017. márc. 17. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

ennyi

akkor menj ahhoz a csajhoz szia.

de úgysem hagyod el, mert nem mered, félsz h egyedül amratsz mert "jajj hát szeretem, ő ilyen, meg amugy jol megvagyunk"...

ostoba duma mind.

ha zavar, lépj le, ha vele maradsz viseld el.

ennyi.

2017. márc. 17. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Radunt, ennyi. Kezdj el a szakitason gondolkodni.
2017. márc. 17. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy a szólásszabadság mellett párválasztási szabadság is van, és ezért inkább keresel egy olyan pasit, aki megbecsül, és akinek többet jelentesz, mint az exei.

Egyébként az utolsó bekezdés alapján nekem olyan sejtésem van, mint ha túlságosan a felszínes dolgok dominálnának a kapcsolatotokban. Ne értsd félre, ebből még nem következik ez, de az sokat mond, hogy ezt emelted ki. Nem lennék meglepve, ha azért, mert neki bizony ezek a lényeges dolgok, az ilyen pedig általában nem mély, érzelmeken alapuló kapcsolatokat alakít ki, hanem amolyan felszíneseket, amik relatíve hamar elhalnak.

Igen, régen nem ilyen volt, de most nem "régen" van. Ne az alapján legyél valakivel, hogy régen milyen volt. Én is azt mondom, egy ilyen mellett, aki folyamatosan megaláz, és cseppet sincs tekintettel az érzéseidre, nem érdemes maradni. Inkább próbálj találni valakit, aki nem a sminked vagy a ruhád, hanem a lelked alapján szeret. ^^

2017. márc. 17. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Dugj félre ennyi,alázd meg te is
2017. márc. 17. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén rákérdeznék, hogy vaalami problémája van-e velem, azért folytatja ezt a "hadjáratot"? Ha pedig sem megbeszélni nem lehet vele normálisan, sem pedig nem változtat, akkor szakítanék. Ez megalázó, önbizalomromboló és egy párkaocsolat pont nem erről kéne, hogy szóljon.
2017. márc. 17. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már dobtam volna.
2017. márc. 17. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak a "csillaga" leáldozott.Sok teendő már nincs vele, mint végleg lezárni.
2017. márc. 17. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!