Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy a barátom nem tart szépnek?

Figyelt kérdés

A barátom már többször is hangoztatta előttem, hogy a göndör szőke lányok a gyengéi, és mivel a hajam barna és egyenes, ezért kicsit rosszul esett. Tudom, hogy szeret engem, és hogy nem azért mondta, hogy bántson (valószínűleg nem is tudja, hogy fáj nekem), de azóta csúnyának érzem magam, ami nagyon kihat a közérzetemre. Szokta mondani, hogy szép vagyok, de már talán kicsit paranoiás is vagyok, és bebeszélem magamnak, hogy nem tetszem neki. Tudom, hogy ez butaság, hiszen nekem a szőke férfiak jöttek be mindig is, ő pedig fekete hajú, mégis nagyon szeretem, és ez biztosan nála is így van velem kapcsolatban, de akkor sem tudok mit kezdeni ezzel.

Hogyan érezhetném magam újra szépnek? Nem akarom őt terhelni a paranioámmal, mert tudom, hogy ez az egész probléma csak az én fejemben létezik.

2017. febr. 6. 02:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem fog túl sokat segíteni a válaszom, de szerintem csak annyit tudsz tenni, hogy igyekszel magadban tudatosítani a dolgot. Jól látod a szituációt, attól, hogy valakinek van egy 'zsánere', még beleszerethet egy homlokegyenest más adottságokkal rendelkező pasiba/csajba. Onnantól pedig ő lesz neki a legszebb/leghelyesebb. De mint írtad, te is ugyanígy vagy most vele kapcsolatban, úgyhogy csak tudatosítsd magadban, hogy ő is így érez.
2017. febr. 6. 02:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, ezért is nem akartam "letámadni" a problémámmal (amit csak magamnak gyártok), mert nem sokat tehetne. Nyilván azért van velem, mert engem akar, nem valami másik szőkét, de ettől függetlenül azóta sajnos tényleg csúnyának érzem magam emiatt, mintha eltört volna bennem valami.
2017. febr. 6. 02:20
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Nekem a barna egyenes hajú lányok a gyengéim. :)
2017. febr. 6. 11:24
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
34%

Valóban nem szerencsés ilyet mondani a barátnőnek,ezt a hibát én is volt,hogy elkövettem és utána nehéz,mert sokan ilyenkor beparáznak.

Mi lenne,ha meglepnéd azzal a barátodat,hogy ilyen hajat csináltatsz magadnak?

2017. febr. 7. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt már más is felvetette, és ugyanazt tudom írni, mint neki: nem akarok azzá válni, aki nem vagyok, csak azért, hogy megfeleljek. Az csak tünetkezelés volna erre a problémára, vagy talán még rontana is a helyzeten. :)
2017. febr. 7. 16:04
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
47%

Nem értek egyet. Csak azt mondom, hogy ha teheted, akkor egyszer lepd meg ezzel, de ez nem jelenti azt, hogy mindig ilyennek kell lenned, utána már más szemmel fog rádnézni és nem lesz gond, ha már nem olyan.

Nem a hajad miatt fogsz megváltozni, ez csak egy ilyen kis játék, figyelmeség, vagy akkor csak göndörítsd be.

Persze ezt te érzed, ha neked ez nem tetszik, akkor fogadd el a, nem ettől leszel más a szemében.

Néha mondunk ilyeneket, de nem bántásból és nem azért, hogy rosszul érezzék magukat a nők, csak úgy kijön.

Én már nem mondok ilyet, vagy leglábbis figyelek erre nagyon, tudom, hogy ez rosszul eshet, de attól az embernek még belül megvannak az ideáljai.

2017. febr. 7. 22:10
 7/7 omba ***** válasza:
100%

A probléma nem a te fejedben létezik, hanem a párod fejében levő ürességben.

Hogy lehet valaki ekkora paraszt?

Meg miért nem keres olyat? Ahhoz tán béna, vagy addig te is megteszed?

Én már 12 éves koromban sem a hajszín alapján lettem szerelmes... szóval nem tudom, "Tudom, hogy szeret engem" - miből?

2017. márc. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!