Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a barátom szeret és nem lát szépnek?
mindig tesz valami rossz megjegyzést a külsőmre,vagy olyat mond: hogy őt könnyebben el lehetne adni, mint engem, vagy nagy elánnal bámulja a sötét hosszú hajú lányokat (enyém rövid)
szóval ha nem tetszem neki, miért van velem?
tudom, hogy egy kapcs nem a külsőségekről szól.
de ezt tényleg nem tudom hova tenni.
hajhosszabbítást(mert vagy 2 év mire megnő félhosszúra) meg nem engedi, mert szerinte a qurváknak van arra szüksége
próbálom éreztetni, hogy rosszul esik, ezért néha én is beszóltam neki, de fel sem veszi, csak válaszként fájóbb dolgot mond rám.
ja és ebből ne azt hozzátok ki, hogy nem szeret, mert tudom, hogy szeret, csak ezt nem értem.
Mit akarsz, hogy hazudjunk?
Azt mondod, hogy ne hozzuk ki belőle, hogy nem szeret. Szerinted akkor mégis mi ez?
Nem tisztel, lehet, hogy nem is tetszel neki.
Megbánt téged, tudat alatt valószínűleg szándékosan.
Neked ez így jó?
Ha szeretne, akkor kívül-belül elfogadna úgy, ahogy vagy.
Szerintem gondolkozz el ezen...
Pedig szerintem nem szeret. Ha szeretne, nem bántana meg direkt a sértő megjegyzéseivel, főleg hogy mondtad is neki, ez mennyire rosszul esik neked. Ha szeretne, nem mondana neked ilyeneket, mert akkor szépnek látna és nem akarna szándékosan megbántani.
Amúgy nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ha ennyire csúnyának talál, minek van veled? Ha annyira szebb meg jobb mindenki, menjen és legyen mással.
bármikor, ha ilyeneket mondok, akkor átmegy "nyalisba"
de az csak addig tart...másnap másik porcikámmal van baja
szóval tudat alatt ez elutasítás???
érdekes, mert amikor összejöttünk, már akkor is olyanokat kérdezett, hogy miért vagyok szőke (azóta miatta barna vagyok), tehát már az első pillanatban sem tetszettem neki!!!!
akkor ha tudat alatt elutasít, minek jött velem össze, minek jár velem???
totál nem értem!
Nem az számit, ki mit mond a párjának
Az a fontos, hogyan mondja.
Vannak ilyen szarkasztikus humorral "megáldott" emberek, nem mindenkinek könnyű elviselni őket.
De a dolog tanulható. Az én párom már régen hozzászokott.
Neked is azt ajánlom.
olyan nincs hogy szeret, de nem tisztel szerintem
mert akit nem tisztelünk, nem tudjuk szeretni
szerintem ez olyan dolog, hogy egy eladónak nem szólsz be, hogy csálék a fogaid, de a párodnak már megmered mondani, hogy ez, vagy az nem áll jól.
csak ugye ő túllőtte az érzékenységi határomat
17:13-asnak:
mihez szokott hozzá a párod? te vagy otthon szarkasztikus?
és mi az ami tanulható?
és még nekem kell higgadtnak lenni, hogy a páromat tanítgassam...tiszta vicc
Nem árulom el miket szoktam mondani a feleségemnek, mert magyánügy.
De hogy érzékeltessem, van néhány barnabőrű barátom, akiket hangos, "mivan büdös cigány" köszöntéssel szoktam üdvözölni.
Már megszokták, nincs belőle probléma, mert tudják, hogy nem úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!