Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes megérteni a barátom, hoge nekem szükségem van arra, h néha elmondja, hogy szépnek tart?
aztmondja,hogy neki ez nem fontos... meg h mért minden a szépségen múlik, meg h de igenis mondja.. eddig egyszer mondta egyébként...
alapból nagyon kevés az önbizalmam, de ha az embert a saját barátja sem tartja szépnek akkor hogy bízzon magában?
Átlagos, persze, hogy ne...Az milyen??
Küldenél képet?
Valószínűleg nem hány tőled...
Nem tudom, én nem tudnék egy számomra csúnyába szerelmes lenni, csak barátnak tekinteném.
De tegyük fel, hogy cúnya vagy és beléd szeretett. Akkor vagy nagyon értékes a belsőd vagy csak kellett egy nő.
De ha nagyon értékes a belsőd, akkor örülj neki.
hát nemtudom... nem mondanám magam szépnek sem meg csúnyának sem... bár szerintem ha nem lennék duci akkor még talán a széphez egy icipicit közelebb állnék...
lehet h neki nem fontos, és tudom,h szeret is, de mért nem bírja megerőltetni magát? pedig mondtam is neki
de erre csak annyit mondott,h az önbizalmomhiányomat rendezzem le magamban, meg h szokta mondani... megh egyátalán nem számít ez a dolog.. ez pedig nem volt valami meggyőző..
és tényleg szeretem, de ez elrontja lassan a napjaimat...
Hát, mondjuk az, hogy nem számít a szépség, szerintem sem túl nagy bók, a többi még rendben van.
Attól, hogy van rajtad egy kis súlyfölösleg vagy kicsit több, még lehetsz szép, ha az arcod szép és a testalkatod sem olyan furcsán kövér, hanem nőies, sportosabb meg fene tudja.
Nem lehet, hogy tényleg csak az önbizalmaddal van a gond??
Mióta vagytok együtt?
hát az önbizalmammal igen... ezért esne jól ha hallanám...és érezném,h úgygondolja ha úgygondolja...
az a baj,h láttam,h egy másik lánynak mondott olyanokat... de alapból más volt az beszélgetés, és lehet h úgy hozta ki belőle.. (ez még előttem volt)
hát 2 hónapja vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!