Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a barátom szeret és nem lát szépnek?
mindig tesz valami rossz megjegyzést a külsőmre,vagy olyat mond: hogy őt könnyebben el lehetne adni, mint engem, vagy nagy elánnal bámulja a sötét hosszú hajú lányokat (enyém rövid)
szóval ha nem tetszem neki, miért van velem?
tudom, hogy egy kapcs nem a külsőségekről szól.
de ezt tényleg nem tudom hova tenni.
hajhosszabbítást(mert vagy 2 év mire megnő félhosszúra) meg nem engedi, mert szerinte a qurváknak van arra szüksége
próbálom éreztetni, hogy rosszul esik, ezért néha én is beszóltam neki, de fel sem veszi, csak válaszként fájóbb dolgot mond rám.
ja és ebből ne azt hozzátok ki, hogy nem szeret, mert tudom, hogy szeret, csak ezt nem értem.
Szerintem te jól látod a dolgot, hogy első perctől kezdve sem tetszettél neki...Te sem akarod őt megváltoztatni, ő meg mindent kritizál...
Jó ez így?
17:06os voltam, 17/L
igen, már önbizalomhiányos vagyok, meg féltékeny is.
és szenvedek is
de pont az önbiz.hiány miatt nem tudok szakítani(ez az úgy sem kellek senkinek aki nekem tetszik meggyőződés)
de azt nem értem, akkor, ha elfogadom, hogy nem szeret....hogy akkor MINEK jött össze velem már több mint egy éve????
és 17:20-hoz különbség köztünk, a barátom nem viccelődik, csak néha. a többi megjegyzése(leszólása)véresen komoly
rájöttem!!!
simán megtesz velem mindent, mert hagyom magam
ezért nem tisztel
és nicsak! ez az én hibám
mert mindent megtettem neki, mindent szerettem benne, mindenért odavoltam, meg vissza
és most már hiába
de kár, hogyha szeretünk valakit az pont ettől fog kiábrándulni...
és jé.
most is magamat hibáztatom
ez is önbiz.hiányra vall...
17:40-es vagyok, elolvastam a többit is. Biztos, hogy nem szeret. Minden ok nélkül cikiz, megaláz. És még direkt bánt is. Nálam ez nem a szeretetet jelenti.
Itt az én példám: én tényleg nem vagyok egy szép lány, de tényleg.. A barátom pedig minden nap azt mondja nekem, hogy gyönyörű vagyok, hogy én vagyok a mindene. Ha valami rosszat mondok magamra, vagy a külsőmre, akkor pedig teljesen kiakad, hogy hogy mondhatok ilyet. Ő tényleg szeret engem. A te barátod szerintem téged nem.. Ha esetleg mégis, amit itt szerintem mindenki kétell, akkor is elég érdekesen fejezi ki.. Szerintem gondolkodj el ezen.
Ja, és az ilyen emberek csak negatívvá tesznek téged, elveszik az életkedved.. Ami szerintem főleg fiatal korban tesz be leginkább az embernek (gondolom max 18 lehetsz).
"különbség köztünk, a barátom nem viccelődik, csak néha"
Valóban nem viccelődik. Az egy másik műfaj.
Ez egy másfajta humor. Amit Te soha nem fogsz megérteni.
Ezért aztán valóban jobb, ha szakitotok, mert ő nem fog megváltozni. Pedig szeret most is.
Nem vezethet semmi jóra ez a továbbiakban. Keress magadnak egy jobb, kedvesebb srácot akinek Valóban tetszel. És nem kritizál minden adott percben!
Ahogy más is írta, ez Neked sem tesz jót -féltékenység, önbizalomhiány terén. Gondolom már megtette a hatását.
Lehet ez efféle humor is, amit a Normális ember sosem fognak megérteni! És ez így van rendjén. Mert milyen párkapcsolat az, ha az egyik fél kritizálja a másikat?
Szakíts vele, ha Magadnak is jót akarsz tenni.
Hidd el, hogy vannak még normális pasik csak egy kicsit keresni kell és rátalálsz!
17:21-es vagyok: látod, amit mondtam, már el is kezdődött benned. Önbizalomhiányo lettél és féltékeny, ami idegileg tönkretesz. Azért is mondom, hogy jobb lenne ott hagyni, mert ha ez így folytatódik, egyre rosszabb lesz és úgy fogsz járni mint én. Egyre jobban tönkremész majd és a végén már csak pszichológus tud majd segíteni rajtad (én is most akarok elmenni egyhez). Tudom, hogy nem akarod elhagyni, mert félsz, hogy egyedül maradsz, de te ennél többet érsz, mint hogy így bánjanak veled. Ne becsüld le magad, hogy te senkinek nem kellenél. Ha ebben a rossz kapcsolatban maradsz, esélyed sem lesz egy jó kapcsolatra és csak tovább szenvedsz majd. Szerintem legbelül te is tudod, hogy mit kéne tenned, csak nem mered megtenni. De hidd el, ha megtennéd, talán megkönnyebbülnél, mert megszabadulnál ettől a mindennapos lelki tehertől és hogy folyton miatta szenvedsz. Persze az elején biztos rossz lenne nélküle, de idővel jobb lenne és lenne esélyed arra, hogy találj egy olyan fiút, aki megbecsül. Mert a mostani cseppet sem becsül. És tudom, hogy most nehéz neked, de hidd el, tudom mit beszélek, mert én ugyanígy voltam mint te...3 évig voltam egy rossz kapcsolatban és ennek a következményeit sajnos még most is viselem az új kapcsolatomban, ami egyébként nagyon jó, mert a barátom csodálatos ember, aki szeret és tisztel, de sajnos emiatt a rossz kapcsolat miatt még mindig betegesen féltékeny vagyok, pedig a mostani barátom soha, de soha nem ad rá okot (ezért akarok pszichológushoz menni, mert egyszerűen nem tudom legyőzni ezt a problémát magamban). Ha e is elköveted ezt a hibát, hogy sokáig ezzel a fiúval maradsz, benned is úgy elhatalmasodik majd ez a dolog, hogy esetleg egy későbbi kapcsolatodban is szenvedni fogsz majd. Egyébként pedig ha én nem tettem volna meg azt a lépést, hogy kiszállok abból a rossz kapcsolatból, most nem lennék a mostani párommal, akivel közösen tervezzük a jövőnket. Ha nem szakítottam volna, taln még most is abban a borzalmas kapcsolatban szenvednék, ahol nem becsültek. Ugye te nem ezt akarod, hogy még évekig szenvedned kelljen mellette? És gondolom nem vele tervezed a jövőd, mert egy ilyen fiú mellett sosem leszel boldog. Fogadd meg a tanácsomat, még ha nehéz is, mert tudom, mit beszélek. Ha vele maradsz, elzárod magad elől egy harmonikus, szép kapcsolat lehetőségét és boldogtalan leszel, mert ez csak súlyosbodni fog benned. Légy erős és dobd ki ezt a szemét pasit úgy, hogy a lába se érje a földet. És ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát, mert akkor minden ugyanúgy folytatódik. Tényleg szeretnék segíteni, ezért a saját boldogságod érdekében merd meghozni ezt a döntést.
Egyébként megkérdezhetem, hány éves vagy és mióa vagytok együtt a barátoddal?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!