Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a barátom szeret és nem lát szépnek?
mindig tesz valami rossz megjegyzést a külsőmre,vagy olyat mond: hogy őt könnyebben el lehetne adni, mint engem, vagy nagy elánnal bámulja a sötét hosszú hajú lányokat (enyém rövid)
szóval ha nem tetszem neki, miért van velem?
tudom, hogy egy kapcs nem a külsőségekről szól.
de ezt tényleg nem tudom hova tenni.
hajhosszabbítást(mert vagy 2 év mire megnő félhosszúra) meg nem engedi, mert szerinte a qurváknak van arra szüksége
próbálom éreztetni, hogy rosszul esik, ezért néha én is beszóltam neki, de fel sem veszi, csak válaszként fájóbb dolgot mond rám.
ja és ebből ne azt hozzátok ki, hogy nem szeret, mert tudom, hogy szeret, csak ezt nem értem.
Írtad, hogy magadat is hibáztatod, mert hagyod, hogy ezt tegye veled. Ebben igazad van. Én is a mai napig hibáztatom magam, amiért 3 évig tűrtem, hogy így bánjanak velem (sőt, velem talán még rosszabbul bánt).
Én is hibás voltam, és te is hibás vagy most, hogy eltűrod ezt a bánásmódot, pedig közben tudod, hogy te ennél többet érsz. De ez egy pozitívum, hogy nem csak őt okolod mindenért, hanem felismerted magadban azt, hogy te is felelős vagy azért, amiért idáig fajultak a dolgok, mert hagytad neki és nem dobtad ki az első ilyen rossz megjegyzése után. Ez jó, hogy szembe tudtál nézni a saját hibáiddal is, mert így tudod, hogy ez az állapot tarthatatlan és hogy mindenképp változtatni kell. Most már csak a döntést kell meghoznod, hogy változtass az életeden és jobb irányba indítsd el.
20/L
hány éves vagy? a barátodat olyan 15re saccolom a leírtak alapján elég gyerekes fikázni a saját nőjét és a jelenlétében más nőkre csorgatni a nyálát...pf pofánverném és közölném h szivem akkor ma ke.félj vele de többet ne lássalak.vagy nézd te is a pasikat,a magas kigyurtakat és sóvárogj utánuk te is,de rövid időn belül mindenképp debd ki.legyen önbecsülésed és ne hagyd megalázni magad!jah és legyél TE miatta ne varrass műhajat ha röviddel érzed jól magad,maradjon rövid te te vagy!fogadjon el ha nem tetszik keressen egy seg.gigérő hajút.
22L
köszönet az eddigiekért :)
bámily hihetetlen a leírtakból, de a párom már 31 éves, én meg 25
és velem tervezi az életét és közös házat akar velem és és....
közben meg én vagyok a csúnya, féltékeny bnője és még ő nézi ezt el nekem! mindig ezt érezteti. bármilyen vitánál is mindent én látok rosszul.
és tényleg nem tudok az önbiz.hiány miatt szakítani
és a szerelem miatt meg amúgy sem tetszik senki
újabban már elájultam,(közterületen, tök égő volt) szóval fizikai tünetek is vannak, amire a párom annyit mondott, hogy én idegelem ki őt, nem ő engem.ami a féltékenységre vonatkozik. habár újabban apával együtt kibeszélnek, és a saját apám is neki ad igazat (mert ugye neki a jófiút mutatja...)
remélem a sors segít, hogy változzon valami, mert én tehetetlen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!