Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?
Utolsó, legtöbben nem ismerkednek facebookon, nem társkereső, hadd döntse már el mindenki, mit oszt meg a profiljából másoknak.
Én például nem teszek ki személyes információkat magamról közösségi oldalakra, amióta felregisztráltam, azóta rejtve van a kapcsolati státuszom és ez nem változott, pedig azóta férjhez mentem. Olyasmiket szívesen megosztok, ami távolabbi ismerősökre is tartozik (ritka ez is), de a magánéletem pont nem ilyen, a baráti kör úgyis ismeri a férjem, másokra pedig nem tartozik :)
Facebookon pedig alapból nem ismerkedtem akkor sem, amikor szingli voltam, a profilomból csak az látható idegeneknek, amit nem lehet lerejteni (kb a borítókép és ennyi), beállítottam azt is, hogy név alapján ne lehessen rám keresni és ne tudjon bejelölni olyan, aki nem ismerősöm ismerőse. Ilyen is van.
En nem ertem ezt a senkinek nincs koze hozza dolgot sem. Ha egy uj ismeros, uj kollega vagy akarki megkerdezi, van-e parod, azt mondod, semmi kozod hozza, kerdezd meg ujra ket honap mulva amikor mar kozelebbi ismerosok leszunk, majd akkor lesz hozza kozod? :DD
Ez egy artatlan info, tok semleges, nem olyan, amit titkolni kene direkt masok elol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!