Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fb függő, kb évente 4x ha posztolok valamit. Mégis ez rosszul esik. 5 hónapja vagyunk együtt. Még csak azt se kértem, hogy azt tegye ki hogy velem, csak szimplán hogy kapcsolatban van. Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. Nekem megnyugtató lenne mert így azt érzem nem akar felvállalni mindenki előtt. Közös képünk sincs. 30/n és ő is 30.
2017. márc. 16. 09:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó, legtöbben nem ismerkednek facebookon, nem társkereső, hadd döntse már el mindenki, mit oszt meg a profiljából másoknak.

Én például nem teszek ki személyes információkat magamról közösségi oldalakra, amióta felregisztráltam, azóta rejtve van a kapcsolati státuszom és ez nem változott, pedig azóta férjhez mentem. Olyasmiket szívesen megosztok, ami távolabbi ismerősökre is tartozik (ritka ez is), de a magánéletem pont nem ilyen, a baráti kör úgyis ismeri a férjem, másokra pedig nem tartozik :)

Facebookon pedig alapból nem ismerkedtem akkor sem, amikor szingli voltam, a profilomból csak az látható idegeneknek, amit nem lehet lerejteni (kb a borítókép és ennyi), beállítottam azt is, hogy név alapján ne lehessen rám keresni és ne tudjon bejelölni olyan, aki nem ismerősöm ismerőse. Ilyen is van.

2017. márc. 21. 14:14
 32/32 anonim ***** válasza:
70%

En nem ertem ezt a senkinek nincs koze hozza dolgot sem. Ha egy uj ismeros, uj kollega vagy akarki megkerdezi, van-e parod, azt mondod, semmi kozod hozza, kerdezd meg ujra ket honap mulva amikor mar kozelebbi ismerosok leszunk, majd akkor lesz hozza kozod? :DD

Ez egy artatlan info, tok semleges, nem olyan, amit titkolni kene direkt masok elol.

2017. márc. 21. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!