Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?
Az a baj kérdező, hogy ezen az oldalon sokan attól érzik magukat értelmiséginek, ha szidják a Facebookot meg nincsenek fent.
Épp ezért nem is tudják értelmezni a kérdést, nem is akarják, a lényeg a fröcsögés.
Ha megkértéd és ennyire nem képes, az valóban érdekes.
Se technikai, se hatalmas fizikai akadálya nincs.
Semmiből nem tart, ő még se képes rá.
A face egy szociális háló, ahol a magyar felnőtt lakosság 70%-a elérhető. Nem az értelmiségiek fikázzák, hanem azok az antiszociális arcok, akik jobban érzik magukat ilyen névtelen placcokon. Itt írhatnak olyan, amit ott, névvel képpel, ismerősök előtt sose tennének. Nem irigylem őket.
Az akkor is gáz, ha a kérésedet se tiszteli a "párod", mindegy miféle kérés.
Itt tényleg mindenki attól érzi magát többnek, hogy a facebookot használja, mondom ezt úgy, hogy barátokkal való beszélgetésen és a Pesten hallottam macskákkal csoport nézegetésén kívül én sem használom semmire. :D
Nekem egyébként egyáltalán nem fontos kirakni azt, hogy kapcsolatban vagyunk-e vagy sem, alapból le van rejtve a családi állapotom, viszont ha a páromnak ez fontos lenne, akkor szó nélkül megtenném, ez nem nagy dolog. Ebből kiindulva érdekesnek tartom, hogy a kérdező párja erre nem képes.
A fbookon kb mindenki a saját ismeretségi körét látja, szóval aki azért veti meg, mert magamutogató üres majomkodásnak látja, annak azon kéne gondolkodnia, miféle társasága van neki?
Az az egyszerű infó, hogy valaki kapcsolatban van nem a magánélet kiteregetése, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!