Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fb függő, kb évente 4x ha posztolok valamit. Mégis ez rosszul esik. 5 hónapja vagyunk együtt. Még csak azt se kértem, hogy azt tegye ki hogy velem, csak szimplán hogy kapcsolatban van. Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. Nekem megnyugtató lenne mert így azt érzem nem akar felvállalni mindenki előtt. Közös képünk sincs. 30/n és ő is 30.
2017. márc. 16. 09:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

Az a baj kérdező, hogy ezen az oldalon sokan attól érzik magukat értelmiséginek, ha szidják a Facebookot meg nincsenek fent.

Épp ezért nem is tudják értelmezni a kérdést, nem is akarják, a lényeg a fröcsögés.

Ha megkértéd és ennyire nem képes, az valóban érdekes.

Se technikai, se hatalmas fizikai akadálya nincs.

Semmiből nem tart, ő még se képes rá.

2017. márc. 16. 17:23
 22/32 anonim ***** válasza:
39%
Ennél 100× fontosabb dolgok is vannak a világon. Az FB-zés nagy része csak majomkodás.
2017. márc. 16. 21:58
 23/32 anonim ***** válasza:
56%
Nekem elég sok minden lében kanál, pletykagép, rosszindulatú ismerősöm van, én azért nem raktam ki, mert nem akartam okot adni rá, hogy velem foglalkozzanak. Nyilván elég hülye a hozzáállásom, én is tudom, de ez is lehet egy indok :). Vannak emberek, akiket irritál a magánélet bármilyen mértékű kiteregetése.
2017. márc. 16. 22:13
 24/32 anonim ***** válasza:
56%
Előző vagyok: ne aggódj, szinte biztos, hogy nem azért nem rakja ki, mert nem vállal fel téged vagy ilyesmi. Ne foglalkozz ilyen triviális dolgokkal, mint a FB.
2017. márc. 16. 22:14
 25/32 anonim ***** válasza:
8 éve vagyunk együtt a párommal. Én már az első pillanattól kitettem, hogy kapcsolatban vagyok. Ő nem. Az elején még akartam, hogy ő is rakja ki, hogy kapcsolatban van. De most már nem érdekel, hogy nem rakja ki. Én 29/N. Ő 29/F.
2017. márc. 17. 10:00
 26/32 anonim ***** válasza:
73%

A face egy szociális háló, ahol a magyar felnőtt lakosság 70%-a elérhető. Nem az értelmiségiek fikázzák, hanem azok az antiszociális arcok, akik jobban érzik magukat ilyen névtelen placcokon. Itt írhatnak olyan, amit ott, névvel képpel, ismerősök előtt sose tennének. Nem irigylem őket.

Az akkor is gáz, ha a kérésedet se tiszteli a "párod", mindegy miféle kérés.

2017. márc. 17. 10:51
 27/32 anonim ***** válasza:
56%

Itt tényleg mindenki attól érzi magát többnek, hogy a facebookot használja, mondom ezt úgy, hogy barátokkal való beszélgetésen és a Pesten hallottam macskákkal csoport nézegetésén kívül én sem használom semmire. :D

Nekem egyébként egyáltalán nem fontos kirakni azt, hogy kapcsolatban vagyunk-e vagy sem, alapból le van rejtve a családi állapotom, viszont ha a páromnak ez fontos lenne, akkor szó nélkül megtenném, ez nem nagy dolog. Ebből kiindulva érdekesnek tartom, hogy a kérdező párja erre nem képes.

2017. márc. 17. 12:02
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, "facebookot használja" helyett "szidja" akart lenni, bocsi, csak elég fáradt vagyok :D
2017. márc. 17. 12:03
 29/32 omba ***** válasza:
59%

A fbookon kb mindenki a saját ismeretségi körét látja, szóval aki azért veti meg, mert magamutogató üres majomkodásnak látja, annak azon kéne gondolkodnia, miféle társasága van neki?

Az az egyszerű infó, hogy valaki kapcsolatban van nem a magánélet kiteregetése, szerintem.

2017. márc. 17. 12:24
 30/32 anonim ***** válasza:
45%
Tisztább megosztani. Tényleg vállalja fel ha foglalt a szíve. Sok félreértés elkerülhető, és nem én leszek a szemét állat , ha olyan nőre írok akinek a szomszéd Pista a barátja. Honnan kellene tudnom, hogy barátja van? Például többek közt ezért is kell(ene) kitenni a kapcsolati státuszt. (30F)
2017. márc. 21. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!