Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fb függő, kb évente 4x ha posztolok valamit. Mégis ez rosszul esik. 5 hónapja vagyunk együtt. Még csak azt se kértem, hogy azt tegye ki hogy velem, csak szimplán hogy kapcsolatban van. Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. Nekem megnyugtató lenne mert így azt érzem nem akar felvállalni mindenki előtt. Közös képünk sincs. 30/n és ő is 30.
2017. márc. 16. 09:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%

engem nem érdekelne a facebook, ha a családjával találkoztál és tudják ki vagy, meg felvállal a barátok előtt is, akkor szerintem nincs okod félni...

24F

2017. márc. 16. 09:47
 2/32 anonim ***** válasza:
72%

"Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. "

Én sem tettem még ki soha a kapcsolati státuszom, szerintem senkinek semmi köze hozzá. Aki ismer, az úgyis tudja, ismerik is a párom, idegeneknek meg mi köze hozzá?

N

2017. márc. 16. 09:57
 3/32 A kérdező kommentje:
Igen, csak akkor nem értem azt hogy hol dolgozik, hol él, hol tanult miért kell kitennie és ezt miért nem. Ráadásul annyi képe van fent a hobbijával kapcsolatban hogy lassan lefagy a facebook.
2017. márc. 16. 10:01
 4/32 anonim ***** válasza:
47%

Azt, hogy végre egy értelmes ember. Nekünk sem volt kinn soha, pedig házasok vagyunk, most akkor nem is komoly a kapcsolatunk? Ugyan már.

Ha a barátai, családja előtt felvállal, akkor nem értem, minek ez a kirakatozás, pláne, hogy már nem vagy tini. Ha pedig nem vállal fel a való életben, akkor ott komolyabb bajok vannak, mint a szaros facebook.

2017. márc. 16. 10:06
 5/32 anonim ***** válasza:
41%
Ne haragudj, de te biztos, hogy 30 éves vagy? Egy 15 éves gyerek tenne fel ilyen kérdést. Szánalmas.
2017. márc. 16. 10:11
 6/32 anonim ***** válasza:
73%
En sem ott elem az eletem egyaltalan, de nekem ez meg a masik veglet, hogy o marpedig nem teszi ki mert senkinek semmi koze hozza es stb, akkor miert nem torli le es kesz? :D Az egesz profiljat. Szerintem nincs ebben semmi, mi is kitettuk anno par het utan aztan ennyi, nincs minden nap 500 csokos szelfi es tarsai, de aki pl nyomulna valamelyikunkre, legalabb latja, hogy mi a helyzet.
2017. márc. 16. 10:13
 7/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem érdekelne. A Facebook is csak egy weboldal, nem értem, hogy miért lenne kötelező ott bármit megosztani másokkal.
2017. márc. 16. 10:18
 8/32 anonim ***** válasza:
64%

Én is csak a kedvesem miatt tettem ki a kapcsolatban jelzőt- persze, senkinek semmi köze hozzá, de a többi dologhoz se, amiket posztolok.

Szóval azt szeretem volna jelezni a nagyvilágnak, hogy köszi, ne is próbálkozzon senki.

(amúgy hiába :D)

2017. márc. 16. 10:37
 9/32 anonim ***** válasza:
34%

# 3: Tudod, a Facebookot nagyon sokan használják egyfajta imidzsépítésre, ami a személyes célok eléréséhez szükséges. (A HR-esek meg szokták nézni a jelentkezők FB-profilját). Ezért sokan nagyon tudatosan úgy építik fel az oldalukat, hogy abból minden, az életpályájukkal kapcsolatos információ kiderüljön belőle. És igen, a hobbi is ide tartozik!

A párkapcsolati státusz viszont nem.

2017. márc. 16. 10:41
 10/32 anonim ***** válasza:
17%

Egy férfinak nincs szüksége arra hogy ezt kirakja, csak a nőknek, hiszen a nőknél folyamatosan próbálkoznának mások.

Férfiak csak a kinyilvánítás miatt ("ez az én nőstényem"), és villogásból szokták kirakni.

2017. márc. 16. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!