Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?
engem nem érdekelne a facebook, ha a családjával találkoztál és tudják ki vagy, meg felvállal a barátok előtt is, akkor szerintem nincs okod félni...
24F
"Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. "
Én sem tettem még ki soha a kapcsolati státuszom, szerintem senkinek semmi köze hozzá. Aki ismer, az úgyis tudja, ismerik is a párom, idegeneknek meg mi köze hozzá?
N
Azt, hogy végre egy értelmes ember. Nekünk sem volt kinn soha, pedig házasok vagyunk, most akkor nem is komoly a kapcsolatunk? Ugyan már.
Ha a barátai, családja előtt felvállal, akkor nem értem, minek ez a kirakatozás, pláne, hogy már nem vagy tini. Ha pedig nem vállal fel a való életben, akkor ott komolyabb bajok vannak, mint a szaros facebook.
Én is csak a kedvesem miatt tettem ki a kapcsolatban jelzőt- persze, senkinek semmi köze hozzá, de a többi dologhoz se, amiket posztolok.
Szóval azt szeretem volna jelezni a nagyvilágnak, hogy köszi, ne is próbálkozzon senki.
(amúgy hiába :D)
# 3: Tudod, a Facebookot nagyon sokan használják egyfajta imidzsépítésre, ami a személyes célok eléréséhez szükséges. (A HR-esek meg szokták nézni a jelentkezők FB-profilját). Ezért sokan nagyon tudatosan úgy építik fel az oldalukat, hogy abból minden, az életpályájukkal kapcsolatos információ kiderüljön belőle. És igen, a hobbi is ide tartozik!
A párkapcsolati státusz viszont nem.
Egy férfinak nincs szüksége arra hogy ezt kirakja, csak a nőknek, hiszen a nőknél folyamatosan próbálkoznának mások.
Férfiak csak a kinyilvánítás miatt ("ez az én nőstényem"), és villogásból szokták kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!