Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?
Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. A facebook igenis jelentős szerepet kapott az emberek életében, és most lehet fröcsögni, de ha szerintetek nem fontos, akkor töröljétek a regisztrációtokat és ne nézegessetek rajta semmit. De használjátok ti is, és inenntől kezdve álszentség azt mondani, hogy "semmi jelentősége", hisz az emberek 90%-a használja, és különösen a kérdező által említett aktív használó esetén pláne elég fura, ha mindent kirak, épp csak ezt nem.
És ne értsetek félre, nekem még nem volt olyan pasim, akit különösebben érdekelt volna a kapcsolati státusz, de a legtöbb idővel kirakta, mert végül is miért ne? Egyedül egy exem ragaszkodott hozzá, hogy ő márpedig ki nem teszi, és ő amúgy meg is csalt, mit ad isten, pont egy facebookon felszedett leányzóval. Nem azt mondom, hogy ebből deriválható, hogy akkor a kérdező párja is hűtlen lesz, de ha elvileg nem fontos neki és nem számít, de a párjának igen, akkor miért esik nehezére rábökni?
Szerintem mindenkinek megadható a szabadság hogy maga döntse el, fontos-e ez neki. Ha te kényszeríted erre, az mennyivel korrektebb? Boldog leszel tőle?
"A facebook igenis jelentős szerepet kapott az emberek életében, és most lehet fröcsögni, de ha szerintetek nem fontos, akkor töröljétek a regisztrációtokat és ne nézegessetek rajta semmit. De használjátok ti is, és inenntől kezdve álszentség azt mondani, hogy "semmi jelentősége", hisz az emberek 90%-a használja, és különösen a kérdező által említett aktív használó esetén pláne elég fura, ha mindent kirak, épp csak ezt nem. "
Ma már vannak olyan oldalak, amiket nem tudsz használni facebook regisztráció nélkül. Ezt nem tudtad?
8 hónapja együtt vagyunk, már össze is költöztünk, mégsincsen kinn egyikünknél sem.
Ki nem szarja le?
Közös képünk van, de az sincs kinn a fészen.
Mi nem tesszük ki, mert mi ezt egy intim dolognak tekintjük. Valamiért mindketten irtózunk tőle. Én nagyon utálnám, ha mindenki elkezdené lájkolni, hogy kapcsolatban vagyok, meg gratulálnak meg szívecskéket írnak brrrrr.... A közeli ismerősök tudják, a többiek meg nem számítanak. Az elején meg azért nem tettem ki, mert nincs annál cikibb, mintha pár hónap után meg leszeded, aztán csak teltek-múltak a hónapok és így maradt mindkettőnk profilja.
És sorry, de akinek ekkora szívfájdalmat okoz, hogy nincs közös facebook életetek az facebook függő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!