Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok nem akarná kirakni fb-ra, hogy kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fb függő, kb évente 4x ha posztolok valamit. Mégis ez rosszul esik. 5 hónapja vagyunk együtt. Még csak azt se kértem, hogy azt tegye ki hogy velem, csak szimplán hogy kapcsolatban van. Azt mondja neki ez nem fontos és sose tette ki. Nekem megnyugtató lenne mert így azt érzem nem akar felvállalni mindenki előtt. Közös képünk sincs. 30/n és ő is 30.
2017. márc. 16. 09:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Az én Facebook-oldalam is úgy néz ki, hogy rengeteg dolog van a munkámról, a hobbijaimról, közösségi tevékenységeimről, és SEMMI a magánéletemről. A privát szférámat nem szoktam kiteregetni. (A hobbim ezzel szemben a közösségi életemnek a része.)
2017. márc. 16. 10:45
 12/32 anonim ***** válasza:
55%

Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. A facebook igenis jelentős szerepet kapott az emberek életében, és most lehet fröcsögni, de ha szerintetek nem fontos, akkor töröljétek a regisztrációtokat és ne nézegessetek rajta semmit. De használjátok ti is, és inenntől kezdve álszentség azt mondani, hogy "semmi jelentősége", hisz az emberek 90%-a használja, és különösen a kérdező által említett aktív használó esetén pláne elég fura, ha mindent kirak, épp csak ezt nem.

És ne értsetek félre, nekem még nem volt olyan pasim, akit különösebben érdekelt volna a kapcsolati státusz, de a legtöbb idővel kirakta, mert végül is miért ne? Egyedül egy exem ragaszkodott hozzá, hogy ő márpedig ki nem teszi, és ő amúgy meg is csalt, mit ad isten, pont egy facebookon felszedett leányzóval. Nem azt mondom, hogy ebből deriválható, hogy akkor a kérdező párja is hűtlen lesz, de ha elvileg nem fontos neki és nem számít, de a párjának igen, akkor miért esik nehezére rábökni?

2017. márc. 16. 10:49
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek megadható a szabadság hogy maga döntse el, fontos-e ez neki. Ha te kényszeríted erre, az mennyivel korrektebb? Boldog leszel tőle?

"A facebook igenis jelentős szerepet kapott az emberek életében, és most lehet fröcsögni, de ha szerintetek nem fontos, akkor töröljétek a regisztrációtokat és ne nézegessetek rajta semmit. De használjátok ti is, és inenntől kezdve álszentség azt mondani, hogy "semmi jelentősége", hisz az emberek 90%-a használja, és különösen a kérdező által említett aktív használó esetén pláne elég fura, ha mindent kirak, épp csak ezt nem. "

Ma már vannak olyan oldalak, amiket nem tudsz használni facebook regisztráció nélkül. Ezt nem tudtad?

2017. márc. 16. 10:52
 14/32 anonim ***** válasza:
77%

8 hónapja együtt vagyunk, már össze is költöztünk, mégsincsen kinn egyikünknél sem.

Ki nem szarja le?

Közös képünk van, de az sincs kinn a fészen.

2017. márc. 16. 11:12
 15/32 anonim ***** válasza:
61%
30 évesen azon problémázol, hogy nem tette ki a párod facebookra,hogy kapcsolatban vagytok...nem kicsit gyerekes gondolkodás. Egy kicsit emlékezz már vissza csak,hogy amikor te még kis 11-12 éves lány voltál és még nem volt facebook meg egyáltalán internet se minden háztartásban, és még is sokan tudták,hogy a szomszéd 23 éves "nagy lány" a két utcával odébb lakó Petivel jár, de ha nem tudták sem volt gond, Petiéknek legalábbis,mert tökéletesen hidegen hagyta őket,hogy ki tud róluk és ki nem, nagyon jól érezték magukat egymással. Igaz,akkoriban a kapcsolatokba nem fészkelte bele magát semmilyen közösségi oldal,mint "összetartó kapocs". Ne azzal foglalkozz,hogy facebookon mi van kinnt rólatok,vagy mi nincs,hanem azzal,hogy a való életben hogy bánik veled.
2017. márc. 16. 11:29
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Semmit nem szólnék. Az én párom anno kitette, hogy kapcsolatban van velem, közös profilkép, minden második alkalommal új kép vagy becsekkolás gagyi szerelmes idézetekkel, aztán mégis egy sz*r volt a kapcsolat, mert hazudozott, elhanyagolt és megcsalt. Azzal a lánnyal akivel most van semmit nem rak ki, de vele teljesen normálisan viselkedik. Hát inkább cserélnék vele :D
2017. márc. 16. 11:29
 17/32 anonim ***** válasza:
87%

Mi nem tesszük ki, mert mi ezt egy intim dolognak tekintjük. Valamiért mindketten irtózunk tőle. Én nagyon utálnám, ha mindenki elkezdené lájkolni, hogy kapcsolatban vagyok, meg gratulálnak meg szívecskéket írnak brrrrr.... A közeli ismerősök tudják, a többiek meg nem számítanak. Az elején meg azért nem tettem ki, mert nincs annál cikibb, mintha pár hónap után meg leszeded, aztán csak teltek-múltak a hónapok és így maradt mindkettőnk profilja.

És sorry, de akinek ekkora szívfájdalmat okoz, hogy nincs közös facebook életetek az facebook függő. ;)

2017. márc. 16. 11:32
 18/32 anonim ***** válasza:
94%
Facebook jelentős szerepet kapott az emberek életében, igen már akiében 13-as. Egyedül arra használom a facebookot, hogy ismerősökkel, rokonokkal beszélgessek, esetleg felköszöntsem őket születésnapjukon, meg talán évente nyomok valamire egy "tetsziket". Ennyi a tíz körömmel védett facebookod. Semmit nem jelentene nekem,ha holnap megszűne a felhasználóm, a fontosabb ismerőköknek rokonoknak meg van a telefonszáma, van akinek skype is van,úgyhogy a kapcsolattartás meg lenne oldva, csak annyi előnye van számomra a facebooknak,hogy egy helyre tudtam gyűjetni az ismerősöket és ha alkalom adódik rá,akkor valamennyivel egyszerre tudok beszélgetni (chatelni) Ezen kívül semmilyen szerepet nem tölt be az életemben.
2017. márc. 16. 11:39
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy kapcsolatom olyan hogy minden kêoet szinte megosztottunk fb-on és közösprofilképünk volt de kiderült hogy az exem màs lànnyal is kavart !1évig sem jàrtunk !A mostani pàrommal sincs kirakva hogy kapcsolatban meg ismerősök sem vagyunk de sztem nem ezen fog mulni a dolog !Ha megbízható szàmithatsz rà minden téren meg a baràtai előtt felvâllal nem dugdos a vilàg elől akkor sztem nincs okod fêlni!
2017. márc. 16. 13:12
 20/32 anonim ***** válasza:
Minden kêpet*
2017. márc. 16. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!