Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tényleg ennyire hülye? Vagy csak rossz napja lehetett? Vicces. Bővebben lent!
Nálam is előfordul ilyen kitörés néha, bár azért nem ennyire durván! :D Ha magamból indulok ki, én azért gyanúsítom meg néha a páromat, mert jól esik ahogy utána "puncsol", ölelget, szeretget, és a szemembe mondja, hogy neki senki más nem kell csak én. (Amúgy abszolút nem vagyok féltékeny típus, de ez néha előfordul)
Amúgy tényleg fura egy olyan sráctól aki sosem okoz apró meglepiket, ha hirtelen betoppan egy csokor virággal, de ha lehiggad próbáld megbeszélni vele, hogy milyen buta, csak jót akartál... :)
Nem lehet hogy ő már valamiért nincs ott teljesen ebben a kapcsolatban és csak az ürügyet keresi a szakításra? Nem akarom az ördögöt festeni a falra, de jobb ötletem nincs. 20/L
Nem mensi előtt volt? Én akkor szoktam ilyen hülye lenni.
Utána meg körbejárom a családot és mindenkitől bocsánatot érek, mert hülye voltam.
Szia!
Hallottam már olyanról, hogy a férfi megcsalta a barátnőjét és, hogy a lelkiismeretfurdalását, bűntudtát enyhítse, minden jóval elhalmozta utána a kedvesét. Szóval biztos ebből indult ki, hogy kedveskedni akarsz neki, ezzel enyhítve bűntudatodat. Én is voltam már úgy az első komoly kapcsolatomban, hogy egyszerre nagyon kedves, hízelgő lett az exem és én arra gondoltam, lehet volt vmi, de nem szóltam neki semmit sem, a barátnőimmel beszéltem meg. De aztán el is felejtettem. :-D Szóval van ilyen. Nyugtasd meg, hogy nincs semmi probléma.
23/Nő
Hát, ha engem megcsalnának, sosem felejteném el, ugranék minden jelre. (valószínűleg ezért dobnám ki rögtön, erre senkinek nincs szüksége)
Szóval azért nem mondhatod, hogy alaptalan, elég érdekes kapcsolat az, ahol lazán lehülyézed egy nyilvános fórumon.
Persze nem mondom, hogy igaza volt, csak őt is meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!