Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg, hogy nem adtam neki pénzt cigire?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek elfogyott a pénze és jövő héten kap csak fizut csütörtökön( 8 nap múlva). Én is akkor kapok és eléggé le vagyok most égve, mert ki kellett fizetnem 30 ezret autó javításra. Beszéltem is vele hogy nehezen fogok kijönni már fizetésig. Már neki kb. 1 hete elfogyott a pénze. Azóta én veszek mindent kb. ami a kaját illeti.( Én albérletben lakom, ő egy 8 km-re lévő faluban a szüleivel de sokat van nálam.)

És most kért pénzt, hogy adjak már kölcsön neki cigire és mondtam, hogy nem adok örüljünk, hogy kaját tudunk majd venni fizuig nem adok cigire.

2017. márc. 8. 13:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért sértődnél be? Nem a csaj pénzéből volt költve rá. Meg nem is laknak együtt.

Mondom ezt nôként, úgy hogy nem szeretem a kocsikat!

2017. márc. 9. 08:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A saját pénzéből azt csinál amit akar, ha hó végére épphogy kijön akkor valószínű nem hobbi az autó, hanem kell pl munkához és 30 semmi szinte a fenntartásból, az én férjem közel egy milliót költött az autóra 2év alatt és ez semmi extrát nem jelent. Karosszéria javítás (rohadás), új gumik, motorfelújítás, egy belső kényelmi elem, cserés dolgok amik elkoptak, plusz a kötelezők és nem érdekel, őt örömmel tölti el, büszke rá hogy az övé, mindennapos használatban is van. Én is rengeteget szórok el a hobbi főzésre, sütésre, plusz ruhákra de az én pénzem dolgom, nekem ez az öröm. A közös dolgainkat rendezzük, teszünk félre kötelezően és utána a maradékkal azt csinálunk amit akarunk. De ez házasság! A csaj a barátnője, akivel összejár csak, együtt sem élnek, a szülőknek kéne eltartani mert sejtem hogy kiskorú, de gondolom tőlük nem kérhet ilyenre mert seggbe rúgják... Még ha kajára kéne oké, bár akkor is a szülőknek kéne, de cigire. Kérdezd meg a szülőket hogy miért nem adnak neki rá :D
2017. márc. 9. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:
48%
aki lepontozott kapjon tüdőrákot.
2017. márc. 9. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!