Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg, hogy nem adtam neki pénzt cigire?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek elfogyott a pénze és jövő héten kap csak fizut csütörtökön( 8 nap múlva). Én is akkor kapok és eléggé le vagyok most égve, mert ki kellett fizetnem 30 ezret autó javításra. Beszéltem is vele hogy nehezen fogok kijönni már fizetésig. Már neki kb. 1 hete elfogyott a pénze. Azóta én veszek mindent kb. ami a kaját illeti.( Én albérletben lakom, ő egy 8 km-re lévő faluban a szüleivel de sokat van nálam.)

És most kért pénzt, hogy adjak már kölcsön neki cigire és mondtam, hogy nem adok örüljünk, hogy kaját tudunk majd venni fizuig nem adok cigire.

2017. márc. 8. 13:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%

Nem jogos.

Viszont vigyázz, mert ez a jövőben is így lesz! És egyre inkább!

A cigaretta függőséget okoz, méghozzá nagyon is komoly függőséget. Simán előfordulhat pl., hogy a terhesség alatt se mond le róla, és ennek akkor meg is lehetnek a következményei.

2017. márc. 8. 14:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

miért nem a szüleitől kér?

ha nem lenne pénzem csak kajára, akkor jóhogy nem adnék neki. nem akarnék éhezni azért, hogy neki meglegyen a cigije. ha megtehetném hogy adok neki, meg lehetne oldani, akkor adnék.

mondjuk én nem jönnék össze dohányossal. de ha összejönnék vele, nem zavarna, akkor így tennék.

de ez egy remek lehetőség akkor a leszokásra. :D

majd meséld el hogy kapott-e cigit valakitől. :D

2017. márc. 8. 14:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha elvenné tőled a kajára szát pénzt, csak hogy neki jó legyen, ott azért el kell gondolkodni, hogy szeret-e egyáltalán, mert úgy tűnik annyira azért nem. A cigi fontosabb, mint hogy te eszel-e? Hmmm...
2017. márc. 8. 14:30
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem jogos. Viszont szánalmas, hogy mennyi anyagias nő pontozta le a válaszokat.
2017. márc. 8. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Cigire? Ha beledöglik se adnék pénzt senkinek cigire..
2017. márc. 8. 16:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor hol vannak a szülei? Velük él, nem veled... Te csak a barátja vagy, tartsák el ők vagy menjen el dolgozni.

Mi lesz később?

Neki fontosabb a cigi mintsem hogy te mit fogsz enni, gyönyörű.. Mozgó ATM vagy számára.

2017. márc. 8. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:
49%
Tudod, hogy ha adtál volna neki "kölcsön", akkor a következő hónapban az lenne a baja, hogy miért kéred vissza... és hogy micsoda férfiak vannak, pfejj.
2017. márc. 8. 17:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy jogos.

Kérjen a szüleitől. Biztos nem véletlen nem adnak neki.

Egyébként cigire én sem adnék senkinek egy fillért sem. Mindenki utálja a cigi kéregetőket, és ezt is ide lehet sorolni.

2017. márc. 8. 17:40
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem jogos. Én sem adnék cigire neki.
2017. márc. 8. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Kaja, vacok, meló az első. A cigi nem annyira fontos, mint ezek.

Mondjuk nem tudom, hogy az autó mennyire prioritás, szóval előferdülhet, hogy egy kedvtelésből tartott járgányra elkúrt uccsó harminc rugóért azért én is besértődnék.

2017. márc. 9. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!