Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg, hogy nem adtam neki pénzt cigire?
Barátnőmnek elfogyott a pénze és jövő héten kap csak fizut csütörtökön( 8 nap múlva). Én is akkor kapok és eléggé le vagyok most égve, mert ki kellett fizetnem 30 ezret autó javításra. Beszéltem is vele hogy nehezen fogok kijönni már fizetésig. Már neki kb. 1 hete elfogyott a pénze. Azóta én veszek mindent kb. ami a kaját illeti.( Én albérletben lakom, ő egy 8 km-re lévő faluban a szüleivel de sokat van nálam.)
És most kért pénzt, hogy adjak már kölcsön neki cigire és mondtam, hogy nem adok örüljünk, hogy kaját tudunk majd venni fizuig nem adok cigire.
Az a baj hogy ezt egy bagósnak magyarázhatjuk. Az inkább nem eszik, csak cigije legyen... Mondjuk mindezt a másik pénzéből, az kicsit gáz. Tanulja meg beosztani.
De erre én se adnék, mondjuk nem is járnék dohányossal
N
Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Neki kellene beosztani a fizetését, pontosan tudja,hogy mennyiből és meddig kell megélnie. Ha a szüleinél lakik gondolom a rezsi költséget se maga fizeti.
Egyébként sem kötelező adnod,főleg úgy,hogy Te veszel mindent. Akkor mire is költi el pikk-pakk a fizetését?
Mivel itt most
1.Nem éltek igazán párkapcsolatban
2.Együtt meg főleg nem
3.Nem olyan dologra kell ami lényeg, hanem "luxus" szenvedélybetegségre
4.És ahogy elnézem ő neked nem ad, viszont tőled elvárja
Így nem jogos a rikács a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!