Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg, hogy nem adtam neki pénzt cigire?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek elfogyott a pénze és jövő héten kap csak fizut csütörtökön( 8 nap múlva). Én is akkor kapok és eléggé le vagyok most égve, mert ki kellett fizetnem 30 ezret autó javításra. Beszéltem is vele hogy nehezen fogok kijönni már fizetésig. Már neki kb. 1 hete elfogyott a pénze. Azóta én veszek mindent kb. ami a kaját illeti.( Én albérletben lakom, ő egy 8 km-re lévő faluban a szüleivel de sokat van nálam.)

És most kért pénzt, hogy adjak már kölcsön neki cigire és mondtam, hogy nem adok örüljünk, hogy kaját tudunk majd venni fizuig nem adok cigire.

2017. márc. 8. 13:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem jogos, a te pénzed, te döntöd el mire költöd, és mennyit tudsz nélkülözni. Ha valaki szívességet kér, a nemleges választ is el kell tudnia fogadni. Ha majd ő tartja fenn magát, és minden kiadását ő finanszírozza, akkor majd megérti, mik a prioritások. Egy élvezeti cikket nem kellene az élelem elé helyezni fontosságban.
2017. márc. 8. 13:35
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
Vegyél zsömlét, vizezze be és szívja azt. Micsoda prioritások...
2017. márc. 8. 13:36
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Jogos de én zavarnám is el ha ezen megsértődik.
2017. márc. 8. 13:40
 4/23 anonim ***** válasza:
22%
Attol fugg, mennyire kell tenyleg kicentizni a penzed. Egy ezresen igazabol sokminden nem mulik, ez kb egy reggeli ara. Persze ha minden nap elsziv egy dobozt, akkor nyilvan tobbet kert volna.
2017. márc. 8. 13:43
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

Az a baj hogy ezt egy bagósnak magyarázhatjuk. Az inkább nem eszik, csak cigije legyen... Mondjuk mindezt a másik pénzéből, az kicsit gáz. Tanulja meg beosztani.

De erre én se adnék, mondjuk nem is járnék dohányossal

N

2017. márc. 8. 13:45
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Neki kellene beosztani a fizetését, pontosan tudja,hogy mennyiből és meddig kell megélnie. Ha a szüleinél lakik gondolom a rezsi költséget se maga fizeti.

Egyébként sem kötelező adnod,főleg úgy,hogy Te veszel mindent. Akkor mire is költi el pikk-pakk a fizetését?

2017. márc. 8. 13:48
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Mivel itt most

1.Nem éltek igazán párkapcsolatban

2.Együtt meg főleg nem

3.Nem olyan dologra kell ami lényeg, hanem "luxus" szenvedélybetegségre

4.És ahogy elnézem ő neked nem ad, viszont tőled elvárja

Így nem jogos a rikács a részéről.

2017. márc. 8. 13:49
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Menjen haza, amíg nincs pénze és kérjen otthon cigire.
2017. márc. 8. 13:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem akkor a szülei és te tartod el. Neki mire megy el a pénz?? Vagy ő tartja el a szüleit?
2017. márc. 8. 14:01
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Amennyi eldobált csikk van az utcán simán elküldhetnéd dekkezni. Egy dobozra való dohányt összegyűjthetne belőle..
2017. márc. 8. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!