Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rózsacsokor helyett tulipán?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsacsokor helyett tulipán? Hogyan hisztizhet emiatt egy 26 éves nö?

Figyelt kérdés

Reggel adtam oda neki nönapra egy nagyon izléses, boltban vásárolt, diszitett tulipán csokrot. Teljesen kiakadt, sírt ... mert szerinte ez már azt jelenti hogy nem vagyok belé szerelmes, mert a tulipánt az anyukájának vesz egy férfi. Valentinra rózsákat kapott, most egy kis változatosságit akartam. A barátnöi mind rózsát kaptak vagy fognak.

Milyen viselkedés ez? Vagy tényleg hibáztam?

2017. márc. 8. 09:06
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
40-es vagyok. Ja az én férjemtől egy körömlakkot kaptam, mert azt mondta, nem látta értelmét egy újabb cserepes virágnak, vágottnak meg még annyira sem, mert 2 nap múlva kidobjuk. Nagyon örültem neki, szerintem a szándék a lényeg és nem az ajándék maga.
2017. márc. 9. 09:15
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Szia, beszéltél vele?

17-es vagyok, és mégis kaptam a barátomtól virágot, nagyon nagy meglepetés volt, nem számítottam rá. :)

2017. márc. 9. 09:52
 43/44 anonim ***** válasza:
85%

Mint Sátán a South Parkban :D "De èèn Ferrrrrááárit akartaaaaam" "Nem akarooook Dìdìs buli8iiiit"

2017. márc. 9. 10:18
 44/44 anonim ***** válasza:
huha, ennél a lánynál vannak bajok rendesen... az en 3 eve tartó kapcsolatomban a parom sohase adott eddig viragot, de meg csak annyit sem mondott hogy boldog nőnapot vagy valami.. mintha nem is lenne ez az unnep. nem csinalok belole hisztit vagy dramat, feleslegesnek tartom, bar belul kicsit rosszul esik. nevetseges ez a viselkedes a parodtol.
2017. márc. 9. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!