Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rózsacsokor helyett tulipán?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rózsacsokor helyett tulipán? Hogyan hisztizhet emiatt egy 26 éves nö?

Figyelt kérdés

Reggel adtam oda neki nönapra egy nagyon izléses, boltban vásárolt, diszitett tulipán csokrot. Teljesen kiakadt, sírt ... mert szerinte ez már azt jelenti hogy nem vagyok belé szerelmes, mert a tulipánt az anyukájának vesz egy férfi. Valentinra rózsákat kapott, most egy kis változatosságit akartam. A barátnöi mind rózsát kaptak vagy fognak.

Milyen viselkedés ez? Vagy tényleg hibáztam?

2017. márc. 8. 09:06
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
53%

Ne haragudj,de elég hisztis p...a a barátnőd! Biztos h nem gyerekkel jársz?

Meg kit érdekel h ki mit kapott/kap a barátnői közül?!Miért akarna megfelelni bárkinek!

Vésd eszedbe, mindig mindenre rózsát adj neki...vagy kitör a hiszti kriszti XD Idióta

2017. márc. 8. 13:05
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Ismét egy nő aki nem a saját kapcsolatával van elfoglalva, nem fontos számára, hanem csak hasonlítgatja a barátnőihez, hogy mit tettek fel a facebookra, instagramra stbre... Ez a nők farokméretegése egyébként.

A tulipán gyönyörű tavaszi virág! A virágoknak nincs ilyen fokmérője.. Én az út szélén szedettnek is örülök, sőt egy nagy puszinak is!

Tárgyakban és pénzben méri a "szerelmet", ennyi. Ha egy virágnál ilyen hiszti van, jobb ha keresel olyan nőt aki neked is tud örülni vagy magának a gesztusnak. Van aki semmit nem kap és mégis boldog!

Mi lenne ha eljegyzed? Tiffany az alap akkor kb és gyémánt.. Engem a párom egy olyan gyűrűvel kért meg amit maga készített a műhelyében! Nem gyémánt vagy arany, annál sokkal értékesebb mert ő csinálta!

2017. márc. 8. 13:25
 33/44 anonim ***** válasza:

nagyon gáz a párod...

én is tulipánt kaptam, örültem neki

2017. márc. 8. 15:25
 34/44 A kérdező kommentje:

Igen, biztos voltam benne de ki is derült hogy az instarajongók és a "konkurencia" miatt volt az egész. Sajnos függőségszerűen rászokott a közösségi oldalakra és a sok követő meg hasonló csaj csak huzzák egymást (szerintük felfelé, de szerintem inkább mélyen lefelé)

Sajnos a saját szememmel láttam, hogy egy valószínűleg magányos, de nagyon dekoratív lány valószínűleg saját magának vett egy 20 ezres csokrot, hogy feltehetőleg ki tudja tenni hogy ő is kapott valamit "egy rejtélyes rajongó pasitól". Nem hinném hogy más nőnek vett ilyen értékben. Sajnos ide haladunk.

Azért köszi mindenkinek, mégsem vagyok olyan hülye ... nem rontottam semmit. Még elbeszélgetek vele este, de nagyot csalódtam. Voltak jelek, de alapvetően nem volt ő ilyen sohasem. Csak az utóbbi időben.

2017. márc. 8. 16:22
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, a következő növény, amit tőlem kapna, az útilapu volna :)

Btw mi ez, hogy "a tulipánt az anyukájának vesz egy férfi"? 1. ez olyan, mint ha én akarnám megmondani egy nőnek, mit csinál egy nő... 2. én a nővéremnek szoktam tulipánt venni, mert ő azt szereti, anyám meg nem. Pont.

2017. márc. 8. 17:02
 36/44 anonim ***** válasza:

Én ha virágot kapok a férjemtől, megkérdezem, hogy jól van -e? XD Nem igazán díjazza a gazokat, inkább mást szokott venni alkalmakra. Idén csizmát és parfümöt kaptam, de én nagyon örültem, mikor reggel behozta a kávét és megköszönte, hogy vagyok. Apum 35 éve minden évben vörös rózsát vesz anyának, de szerintem nem venné zokon anyu ha tulipánt kapna vagy éppen semmit. Kicsit irigy vagyok ilyenkor, de az én férjem ilyen, én így szeretem.

Nem, nem hibáztál, és ha jót akarsz szokasd le a közösségi oldalakról, mert csak rosszabb lesz.

2017. márc. 8. 17:22
 37/44 anonim ***** válasza:
Besírtam ezen :DDDDDDDDD
2017. márc. 8. 17:35
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, felnőtt nő hogy lehet ilyen hisztis p.csa :DDDD

Dehogy hibáztál, én pl. egy fehér tulipáncsokornak (én csak a fehéret szeretem, de nyilván a színesnek is örülnék, nem pedig hisztiznék miatta) sokkal jobban tudok örülni, mint egy basic vörös rózsacsokornak.

2017. márc. 8. 18:23
 39/44 anonim ***** válasza:
Biztos, h 26? Elvileg felnőtt nő, így elég gáz, ha ovisként toporzékol, mert nem azt kapta, amit elképzelt.
2017. márc. 8. 18:47
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Hibáztál. De nem a csokorral kapcsolatban, hanem ott, hogy egy ilyen nő a barátnőd.... Ez egy óriási hiszti, én biztosan nem tűrnék meg ilyen nőt magam mellett, ha pasi lennék.
2017. márc. 9. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!